Добар сум, 8 од 10 Белгија и Португалија не влегоа, Естонија и Сан Марино да what kind of WITCH CRAFT IS THIS?
Директно е влезена Франција Исланѓаните не мрднаа од место бе Серхат катастрофа Португалија требаше да влезе, штета за него :/
Па не џабе мавта со Турско знаме, гласачко тело ал сакаш низ цела Европа. Влегоа Словенците и Грција од 3те што ме бендисаа, не беше и Белгија лоша. Фала на друштво дечки, ме вративте назад пред години кога се збиравме на гледање Евровизија т.е. повеќе мрчење него гледање
@staycalm, да, слична е на One Last Time. А овие трите дечки ме потсеќаат на оваа: Туку, овие од Словенија ми се многу убави.
Во големата петорка се мор, Италија, Франција, Германија, Британија и Шпанија, секогаш се директно во финале
Really , San Marino Цела песна на на на , а оние пак од Исланд тешка ретарда се со тоа очите црни ко секта некоја Можеше Финска или Белгија да влезе место овие
Чоек да не излезе на цигара,завршило веќеЌе ви бидам благодарен ако споделите со мојата маленкост кои влегоВа
Најжалче ми е за Португалија.. И го гледав тоа нивното домашно шоу за избор на претставник, Конан доби 12 поени од цело жири и 12 од телевоутинг, ептен го сакаа :/ Топ коментарите на постот кои се квалификуваа на евровизискиот инстаграм се за Португалија )))