Сеа гледам у живо има Финале Шоу и коменттаторот рече дека има силни шанси да влеземе во финале и добра песна , вокал и сцена нешто што уназад со години сме го занемарувале. Така да се гледа во пакет .
Оваа ли е таа ЛГБТ мафија за којашто зборувавте? Пошто уопште не би ми сметало да бидам дел од оваа мафија Шала настрана, одлична песна која би ја слушала во слободно време, воопшто не звучи Евровизиски. Исто и словенската, нема да победи, но е тотално мој стил и веќе ми е во плејлиста, ме потсеќа на The xx, Cigarettes After Sex и ним слични што си ги слушам. Дечкото и девојката стварно се прекјут, и јас ги манијачев на Инстаграм, а им ги слушнав и другите песни и ми се свиѓаат. Други фаворити од првата вечер и немав, Естонија ми беше маченце пејачот, најхетеросексуалниот маж на настанот Исланд ми беа хит, целата вечер им беше перформанс, а после гледав некои интервјуа со нив и во живо се многу нормални, со жени и деца. Вечерва нема да можам да гледам, но стискам палци за да влеземе, ептен се потрудивме годинава. Ич не сум тип на човек „на другите им е полесно“, ама стварно се паднавме во потешкото полуфинале, па ќе видиме Како се гласа преку апликацијата знае некој, може за твојата земја?
Таман се помислив што те нема , еве те се појави Да не имаш некое ново видео од денешната проба на Тамара ? И тука да бидеш вечер
Гарванлиев велат растурал по геј клубовите таму ( wohoo go on boy but don't bring AIDs.) Антониа у небо зашо прошетала на портокалов килим и двајца репортери ја имаат прашано по нешто Тамара со подочњак до цицка, да не испушти ни една забава (таква е и приватно) но, гонењето на камерите веќе стана приметно. Јанева единствена нормална. Бурческа не би да ја коментирам.
Ах бе дете, што ги шиканираш толку...замисли се ти да си таму, на нивно место, како би се чувствувала!???? Како во рајот мила моја, волшебно лудило, адреналин до даска, ќе параш небо со носот кренат!!!!!! Признај
Има на јутуб погоре е поставен линкот ако не најдеш пиши eurovision live и ја слушаш Тамарка без проблем
Секоја година е истиот муабет, дека имаме шанси да победиме. Дека на онлајн гласања е прва, трета, петта Македонија. И оп, неправда, не влагаме у финале, сигурно ни лапнале некој бод. Така и оваа, се е убаво пред галата, моќна песна, добри критики... Ај ќе видиме како ќе е...