Мене ми се допадна. Ама некако реакцијата на публиката не беше баш. И почетокот беше малку неразбирлив, мрмореше некако. И да, фалеше нешто за повеќе да се истакне. Ќе видиме.
Јас не гледам, па само ќе читам не ги ни знам другите песни. и покрај се', и јас сакам бар во полуфинале да отидеме. Се надевам сцена и озвучување ќе се подобри од претходни години и Тамара ќе грми. Фустанон прекрасен, она прекрасна ..... Ќе грицкам и ја нокти на слепо.
Тамара убаво испеа. За пауер поинт презентацијата се сложувам. Нешто никој не ми остави впечаток. Посебно па со непеењето... Стварно катастрофа вокали
Не го испеглаа и не фустанов Песната првпат ја слушам очекував од толку зборење да е нешто wow Тамара има вокал ама мене ме иритира Првпат да не се наежам на наш настап И ептен беше возбудена очите и беа насолзени од среќа
Сега ако не влеземе во финале никогаш нема. Прејако, преемотовно, премоќно... Дури и таа на крај имаше солзи. Искрено имам голема надеж.
Овој дали диско вечер дали Џорџ Мајкл дали ној бушавион ексот на Селена...на крај никој и уште недопеан го заборавив веќе.
Видов солзи во нејзините очи. Ме стопи.. Прекрасна. Не се ни сомневав дека ќе се разочарам од неа. Само напред! Едит: Фустанот кич, и каде беа пратечите вокали?
Немало доволно пари изгледа да заврне некој доШ преку огледалата како кај Русите, па ај сликиве. Fixed. Многу убаво отпеа како и да е, на крај и мене ме удри емоција кога отпоздрави.