Оваа од Малта ми ги дупна ушите со криците. Ама добро ја препотија, знаев дека последното место е за нив оставено на крај да симулираат напЕтост.
Ич не ми се дoпaднa нa Албaнијa. Шведскa ми беa дoбри и Хoлaндијa. Некaкo дoстс дoбри мaшки вoкaли и oд другите земји(сoлo штo пееa).
Јас се уште мислам дека требаше друг да оди. Т.Е. јас мислам дека не треба ич да се оди ама кога веќе одат друг требаше. Дпоред мене ова се џабе фрлени пари.
Сите влезени ги погодив освен Данска (со детското песниче, втф ) И ќе ги пишев ама заборавив да го пратам постот
у трошок ќе не стаат Мило ми е шо влезе иако не ме бендиса како почна. Сега очекувам јужниот сосед и некој поен да ни дади.
Ве молам не забегувајте со мислењата и провокациите тука, треба и во сабота да се коментира, а банот ќе е тридневен од тема.
Дојдов тука само за да кажам дека ЕПТЕН ми е ќејф за Тамара и не залудно се расправав со ретките луѓенца кои без никаков поим од значењето на песната зборуваа како е глупаа требало на македонски незнам шо абе ајде....... ххехехее абе ви реков бе уште од во Македонски Јавни фаци коа пишевме брее хехех поздравче имајте убава вечер!
Не се сеќавам дека минатите години излегуваа вака на сцена со знамињата. Или сум заборавила? Оваа од Малта многу ми беше смешна, да не и' испаднаа трепките, многу се растревожи.