Што ви е со името? Да беше лоша песната или лошо да испеа ај, ама вака (плус со прилично слаби песни годинава) нема смисла. За Роко ми е жал и мене.
Само за Малта ми е криво што влезе, некако ми е ептен безвезна песната и некоординирана. Другите ми се океј. Па и Данска со песнулено лабаво. А мачето...
Само шо реков сега први ќе не прочитаат и оп Со ова политикиве ми е преку.. како не му се здосади истото па истото, секаде веќе да се мешало политика
Јееес супер изведба на Тамара убаво сценко држење убаво моќно ја испеа. Очекував искрено уште малку да се осветли на сцената но ако неможе ок.
Хрватите секогаш влегуваа иако не заслужуваа. Влезот на Тамара во финале нема никаква врска со новото име. Добар вокал и добра песна со моќна порака.
Секаде е политика. Да не беше лгбт лобито и ЕУ како награда немаше да влезе Северна во финале. Запрашај се и зошто Влатко Лозановски на пример не пее на евровизија, а пее Тамара.
Ако пишам дека е поради името треба да немам појма од музика. Песнава сметав е најдобра што сме ја пратиле, уште од пробата видео кога излезе знаев дека ќе влеземе. Сценски настап не беше којзнае што, ама женава пееше растури.
Да бе оваа пеела а Тоше и Каролина ич не знаеја да пеат. Кој само истреска дека до сега сме праќале непознати пеачи, omg. И си мислите дека така искрено победнички први влеговме? Е ќе влеземе, тоа ни е награда што Македонија го попуши и стана Северна. Евровизија ти е најголема политичка завера, тоа го видовме преку гласањето низ годините, преку Русија и Украина, еве денес ние. Во други околности, како претставник на Македонија да влезеше во финале да се рече дека е заслужено, ама на ваков подмолен начин со присилно и вештачко сценарио-доџи јуче, мало сутра. Од нааас зависи, едно парче земја нааааа југ...
Ама,и Евровизија е политичка игра. Уште од почетокот се лажираат анкети,се прави купи-продај,на ти-дај ми со гласовите. Залудно се трошат парите.
Влегоја Тоше и Каролина. (2004 и 2007) Елена факинг Ристеска влезе во Грција и тоа кога беше евровизија. Мартин Вучиќ исто има влезено. Срамота ќе беше Тамара да не се пласира, какви се не влегле во финале.
Искрено не ме интересира, кој пее, како зошто, шо и слично. И имам попаметни работи од тоа да се занимавам со политики и да хејтам наоколу.