Добро изгледа стварно не знаете да се радувате, a не оставате ни други да уживаат и да се радуваат. Браво за Тамара и за цел тим. #proud
Same, Романија ми беше место Данска, сега ми текна баш интересна ми беше... ама мора некој незаслужено да влезе, тоа е Хрватска очи ми избоде со тоа „естетикот“ со ангели позади, крипи а и песната клише некако ми беше, не ни заслужуваше да влезе.
Од цела кариера на Тоше евровизиската песна му беше дефинитивно најлоша, па и на Каролина, ако веќе зборуваме за песните
Ама оттогаш се променија правилата (во 2008. мислам) со што се отежни меѓусоседското гласање на балканските држави.
Не велам дека не е, ама шо читам само против, одма името вака името така. Ама најаки ми се оние кои се во Германија, Швајцарија и се фатиле за името, нека дојдат тука со 200е и нека го чуваат, не заминале од кеф. НЕ дека ја оправдувам промената на името,ама не ме интересира политика и не дебатирам повеќе за тоа. Поздрав.
Влатко не отиде поради ова: Самиот не требаше толку да се избламира со таа песна. И Есма исто. И они се добри вокали-да не се разбереме погрешно, ама не заедно и не со таква песна.
Да, ама никогаш вака експресно. Дури мислам дека ќе бидеме и меѓу првите пет, можеби и први за да бидеме поттик до државите кои се сеуште непослушни и не си ја продале историјата, територијата и името. Дури посакувам да победиме и да биде вистината очигледна. Само кај ќе ги прибереме. Ај другата година нека бидеме први. Каролина немаше моќна песна за нив, пееше за едно парче земја на југ, а они северна ја сметале.
Мене ми беше одличен настапот на Тамара. Издржан, коректен. И се испочудивме дома дека први не' прочитаа. Ај честито финале.
Не е точно, Лозано и Есма ја сменија песната (lots of backlash) и отидоа на Евровизија со “Пред да се раздени”
И не само што влегоја Елена, Тоше и Каролина, туку според мене немаа и лош пласман. 12, 14 и 15 место од 24 не е лошо за тие песни, особено на Елена- Нинанајна.