Добро, може да се согласиме дека и Каролина да пееше, ќе влезевме дека до сега имаме најдобра песна воопшто? Дури и Тоше кога беше, со почит према него, ама песната беше ко прекршена, а таков прекрасен вокал (сами си ја биравме де, па ја оправавме аранжмански да заличи на нешто, човекот даде се од себе, ама најлошата од сите понудени му ја избравме). Лоша беше, се молевме во Тоше...и толку. Не обесувајте побогу. Песната е добра и точка. Порадувајте се, аман. Ни во тага, ни во среќа не сме сплотени.
Јас само Тамара ја изгледав. Не се изглупира, не прчеше таралки ( ), сосема коректно и ок. Оти треш, како се понашаше?
Тоа што сме први значи по поени или рандом ги кажуваат? Не следам во живо па не ми е јасно. Браво за Тамара и целиот тим
Јас додека ја гледав и слушав нашата, цела се наежив. Навистина добар настап имаше емоции и се соживеа со песната. Но дека први ќе влеземе, не очекував. Како и да е, после 15 години ми е чест да се видиме во финале. Сепак #proud.
100 посто те љубам, 100 посто е да А надеШ да губам јас немам намера... Ко бајадера сладок е, сладок е сладок жими сВе.
Рандом беше читањето, рандом, нема врска што нѐ кажаа први. А што значи албанската песна текстот, може некој превод од прилика да даде?
Браво за Тамара, очекувано. Одлично испеа, се потруди. И сцената ми се допадна, не треба фешти да има, за вакви песни каде што е битен текстот и вокалот, сценографијата не е во преден план. А за мрчаторите немам збор...што толку се исфрустрирани и искомплексирани? точно е дека Евровизија е политика, а сега може и ќе победиме дека името ни доби друга придавка. Јеа, рајт бисерот ќе ви се срони ако се израдувавте малце
Мене хрватската песна и не ми беше многу убава и не ми е жал што не влегоа, мене ми е жал за Ерменија убава ми беше песничката.
Па Тоше влезе во финале што сте запнале сите дека не влегол? @staycalm не си без пари ти уште од почеток, не се секирај И верувај, не си единствениот на кој му е мило што влегла Тамара во финале. Олабави малку. Си го бараш и после плачеш во ЛП.
Глумица албанкава ,триста глупости кажа на многу лош англискипоарно на албански да збореше.И русинот глуматор.
Пораката е сите заминати државјани од Албанија да се вратат во родниот крај и дека надвор се никој и без идентитет (вака некако) Khteju tokes tende значи Врати се во родената земја