После Мет Галата од пред некој ден, досаден овој маскенбалот. Искрено, ни стил ни ништо. Ова ни на маскенбал ни на црвен тепих не личи
Споредба на Мет гала кај шо повеќето фустани се 150.000 евра и портокаловиот тепих за Евровизија каде што учество, сценски настап и патувањето на делегацијата е толку.
Финансии е едно, невкус е друго. Парада пијанства и кича ти е тепихов. Од локална продавничка да идам подобар "аутфит" ќе средам.
Леле колку е лош риплеј ефектот, уште полош го направиле од тој на пробите и пак касни, ужас. А и гласот нешо не и е најдобар вечерва, истиот случај ко Фуего лани. Јак настап со послаб вокал 7 ми е на листата Кипар. Фаворит ми е Италија, иако сцената така малку послаба им е, песната ми е најубава. Инаку да победи било кој од: Италија, Холандија, Франција, Малта и Грција мило ќе ми е
Мислам дека сите го чуваат гласот за вечерта на настапот, ама знаејќи дека вечерва е Jury show во право си. Се останато ми е врв потсеќа на Fuego
Жирито според настапиве ќе ги гласа така да нема чување глас Не ме потсеќа на фуего иначе песната или настапот туку мислев на сличноста во пакетот: многу јак настап со послаб вокал споредбено со други претставници каде што е обратен случај. Србија и Австралија изненадија многу со предобри настапи, заборавив да напоменам, и мислам дека имаат големи шанси за висок пласман иако на обложувалниците Србија не е високо
Вечерва според мене во финале ќе влезат: Австралија Грција Србија Кипар Исланд Полска Чешка Словенија Португалија Белгија Според вас?
Извинето Не е проблем телото туку тоа што и недостатоците ги прави да изгледаат уште поодвратно. На што и личеше тоа што го облекла. Леле за Црна Гора пее Досе од Ленче Кумановче а и на син Драган ми личи.
Кипар ја пропуштив, папагалот нешто шокиран на Црна Гора. Финска му се допадна, мене не нешто посебно. Еве го лудува на Полска. Пеењето малку преинтензивно за негов вкус ама битот му е по мерак.