Имаше една статија наводно по грешка некој од Евровизија ја објавил табелата со сите претставници кое место ќе бидат и Македонија беше на 11 место. Што мислите за ова? Ајде баш ќе видиме
Ако не ви го отвара линкот од ју туб, можете да гледате на tvstanici.net или само пишете македонски ТВ канали и одберете го каналот на мрт1.
Не е интересно сите да сте за Исланд сега, јас прва си реков навреме, а вие вратете се да плачете на Тамара.
Хелоу. Ајде за атер на Тамара да се гледа, немој случајно да победи па да пропуштам таков историски моменАт. Башка несигурна држава ми е, во случај некој терористички напад да има да сум дел од случувањата Џ'ст кидинг, релакс. Ајмоо
Мене Холандија ми беа фаворити, после Тамара нели, ама некако толку уфуран ми делува типот, прееска заглеав сите дадоа интервју он кидна нејќеше да збори. Шо знам, ми се згади некако.
Кога веќе кажуваме фаворити, мене песната на Словенија најмногу ми легна, но не мислам дека се целокупен пакет за победа. Исто и музиката на Исланд ми се допаѓа, но текстот не го разбирам, плус дечкиве малку чудни, со по некој скандал... Како и да е, навивам за Тамара, со среќа нека ѝ е!