Убаво испеано, нема збор. Многу посигурно од полуфиналето. Би требало оваа година барем во топ 10 да сме
Мене трема ме фати а не па неа Али згрми на крај, гласиште има нема муабет тука. Уште еднаш некој лајна ако изеде дека ради политика ја пуштиле со пенкало од штаб у око ќе го гаѓам жими се.
Абе ти се појави да негираш мое мислење и да ме вреѓаш као накострешена, од каде јас негативец. Мене албанската песна не ми е досадна, другата ми е досадна (мада оваа Тамара подобро испеа, повеќе се вложила) и то е то... ја не ви се мешам и не ми се мешајте. Лом песни досега, слаба конкуренција.
Милина е да се читаат коментариве, каква промена. Секогаш сме имале нешто за мрчење, дали лоша песна, лош претставник, изведба, што и да било... Прв пат толку позитивни мислења. Браво за Тамара, тоа и е навистина успех.
Пазете сеа девојкава да не се онесвести Се шалам. Двајцава го постигнаа ефектот на пескава со понашање на сцена.
Швеѓанецот супер испеа ама песнава веќе видена од шведската кујна, се исти песни генерички праќаат. 9/10