Убо пеј ниггава хех Супер вокал, емотивен Тамара во почетокот ко трема, ама супер глас и стас. Жените.
Па ти си го кажа своето мислење, јас своето и крај на приказната. Мора да се објаснуваме зашто, како? Не.
Тамара како појава ми е иритантна, ама дека има гласиште и талент не оспорувам. Со право е таму. Се надевам на повисоко место.
Словенциве ми се adorable Многу минималистички изгледаат и не се впечатливи како за на Евровизија, но и песната ми се допаѓа, убава downtempo мелодија.
Словенциве ги имитираат Алекс и Сиера од Америка гот талент. Уште да ги имаа нивниот шарм/харизма и талент.
Браво Тамара, прекрасна беше без оглед на малите грешки на почетокот. Скроз занемарливо кога ќе се земе предвид целокупниот впечаток. Единствена досега што уствари комуницира со публиката. За другите останува да видиме. Овој пат беше поопуштена, се познаваше. И не беше толку нападна со 'show them' тупаниците. Баш ме занима како ќе бидеме на бодовната листа. Ќе биде забавно. Како и да е, еден од најквалитетните вокали годинава.