Почетоков краден е, ама никако да ми текне на која песна ме потсетува. Ама убава му е песнава, што знам.
Слично помислив, ама мислам stalker со убиствени намери поише ќе и одговара, но сепак повеќе ми се допадна таа него ли дечкото кој на моменти изгледа како да доживува оргазам.
Онака, симпатична ама ништо посебно. Каде се бре текстовите, со loving you is a losing game цела песна мислам помина
Ја користам оваа прилика да ги спомнам ХХЛ ЗА ДА ТЕ ПОООООООТСЕЕЕЕЕТААААААМ! Јас Тамара не ја поддржувам воопшто од фактот дека е префорсирана и си стојам на тоа. Парите што ги фрлија на ова требаше на деца да се дадат.
Тие од Словенија како да го смениле дилерот ми се #соринатсори До сега Германија систер, систер ми беа арни. Ништо друго не ми фати уФце.
Мислам дека Тамара можеше и подобро....не ме тепајте. Супер беше секако жената,иако тремата си правеше своето мислам дека и затреперуваше гласот на моменти, но сепак одлично испеа. На крај особено се опушти. Тамара колку и д ја хејтаат е еден од подобрите вокали кај нас, па има и убави песни. Ама кој да слуша ние на наше само плукаме. Инаку, со ќеф гледам Евровизија, толку годининемам гледано финале, убаво вака.Па ако не победа 9 10 место можно е.