Холанѓанецов се зборува дека бил геј... Човек да не знае по кого да посегне... Се надевам дека азербеџанецот е од оваа страна. Грција многу полоша од полуфиналето...
Јас па гласот не сум и го чула подобар, изненадувачки од неа. Мислам дека ова и е максимумот во кариерата. Ти мораше да употребуваш навредливи изрази како кострешење? Не. Дури и тоа северџанка не беше мој збор, ваш беше.
Тамта е Украинка. Имала тежок живот пустата, сега во Грција живее. Песнава многу потсетува на фуего од лани, ама џабе, не ја сакам ни Фореира, ама таа бар игра на сцена за сите пари. Уште не можам да се изначудам дека Сан Марино пееше во финале. И јас сум за Швицарска иначе. Тамара, моќно. Колку што не ја можев кога излезе, толку сега се поубедена сум дека е еден од помоќните вокали годинава. Катерина Душка ко цело време да се напиња дур пее. Песнава не е лоша.. ама па не е ни нешто посебно... шо знам..
Не и беше местото на Грција во финале ,ама ај. Гарант ќе бидеме пред нив со бодови Нека си пукнат што не 'натераа' да си го смениме името