Искрено малку ми е криво за грешките или тремата на почетокот. Ако бидеме реални, на полуфиналето звучеше помоќно, посигурно. Тогаш беше повеќе од јасно дека ќе влеземе во финале. Барем според мене. Сега можеби поопуштено ама па затоа и се случи тоа што се случи. Мислам дека публиката беше "виновна". Прегласна, нападна, директно и се обраќаше и едноставно ја збуни. Но Тамара таква каква што е го прифати тоа со насмевка. И тоа е за поздравување. Инаку ми се допаѓа премногу. Горда сум, и давам поддршка и ѝ благодарам за тие чувства што ни ги предизвикува овие денови. Посакувам во топ 5 да бидеме, верувам дека ќе сме во златната 10ка.
Kako trgnala rabotava moze da i pobedime...AMA kaj kje gi smestime posle be? u koja sala? #stillproud?
Уба песната на Грција. Ќе ја наместам за аларм да станувам пет минути пред алсрмот само да не ја слушнам. By Божидар.
Што бидна со Каролина? Ви текнува кога го најавуваше нашиот јужен сосед? Недостига нејзината еуфорија.
Ееее све стручњаци тука. Луѓе убаво испеа. И да згрешила малку, овие тралалајките други безгрешни да не беа? Ќе бидиме во топ 10. Уживајте сега малку
И мене ме бендиса песната на Холанѓанецот, туку шопрајме со несреќава израелска? Не пачи бе...зосо пачеш?