Затоа и направија да има две полуфиналиња. За да можат скандинавците да се пласираат во финале. Се бунеле дека има блок гласање. А демек тие не го прават истото.
Абе ни е дечково и од му посакувам супер песна и настап на Евровизија, секако ќе ја има мојата поддршка, толку ми е позитивен и приземјен, абе едно суштество со кое би уживала да бидам другарка.
Да. Русија имаше феноменален настап. Ама им го спопикаа и на нив. Шведска ако победи ќе биде претерано. Аман од нив.
Ги ислушав песните на Ерменија и Албанија. Првата е ужас. Ич не ми направи ќеиф. Вторава е солидна. Би требало да влезат во финале.
Албанија ќе ја преработува песната, тоа го прават во Лос Анџелес и целосно ќе биде на англиски. Засега мои 10 поени.
Не мора да значи дека ќе победат. И Ерменија беше фаворит во 2014г., а победи Австрија. Норвеша е победник со најмногу освоени последни места.
Луѓе сега ја видов темава а само за оваа тема како се зачленив. Инаку нашата песна има ли излезено ако не знаете ли кога. И кажети ми за сега кој е фаворит
Нашата песна во март, денеска снимаа спот. Инаку фаворит е Литванија, па Норвешка, засега. Литванија= The Roop- On Fire Норвешка= Ulrikke Brandstorp- Attention