Хрватска ми е ама БАШ ништо посебно, овие немаат намера да влагаат у финале и годинава. Плус типот има лоша дикција и треба да учи да изговара јасно. Исланд ги гледав цело време со насмевка, ме располижија, но не им предвидувам добар пласман.
Фала ти што не држиш во тек. Контопулос ‘‘сам себе убијал‘‘, молдавската е најмалку 10 пати подобра. Ова нема да помине многу високо, може ќе влезе во финале затоа што е Грција во прашање и лани не влегоа, ама нема да освои високо место.
Србиве вечерва бираат. Грција со добар настап може да се извади. Многу на Елени фуего ме потсеќа песнава. Ритамот на белоруската ми се свиѓа, ама не се надевам многу дека ќе влезат во финале. Ние со кој сме во исто полуфинале па појака конкуренција?
Ние сме со сите "најдобри". Исто како и лани. Мора ептен добра песна и настап за влез во финале, ова полуфинале ќе биде bloodpath, плус во прва половина ќе сме.
Грчката има потенцијал за добар настап, генерално генерациите после 2000та уживаат во оваа музика, мене многу ретко нешто од овој тип да ми се допадне. Ќе поминат за поминување, има кој да ги гласа и не за џабе ја одбраа Стефанија која е по мајка Холанѓанка.
Србија искрено сакав Andrija Jo со Oči Meduze, ама беше многу лош вокално. Сега фаворити можеби ми се Hurricane- Hasta La Vista или Thea Devy- Sudnji Dan.
Е убо, а и први прочитав настапуваме. Ова некако не ми изгледа баш најдобро. Секогаш првата песна со настап ми делува некако незабележано, чисто за отварање на шоуто. А и многу ќе ги има што малце покасно ќе пуштат ТВ ќе ја испуштат. Сториво на Васил, ај валјда ќе излезе деновиве.
Не е сеуште одреден редот на настапување, само дека сме во прва половина, за жал. Се надевам 6-7 место некаде.
Toчно. @MarigoldA Стварно има редослед веќе направено кои по ред настапуваме? Први не извлекоа за прва половина на прво полуфинале, но нема редоследот на настапување да биде како редоследот на влечење, така мислам рекоа. Грешам?
Му го манијачам профилот на Васил секојдневно скоро, чекам вести хахах, налетав на ова, може сте го виделе, ама сакам да го споделам. https://www.instagram.com/p/B76trQnB6Vb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
После настапов на Hurricane, гарант ќе победат на Беовизија. Мноооогу подобри беа од вчера. Андрија Јо ми беше фаворит, ама откако го слушнав лајв, сепак не... Па и сакал да докаже дека јутјуберите знаат да пеат. оооок