Hurricane ќе бидат во топ 10 оваа година. Fuego за 2020 Оваа Евровизија повеќето се машки изведувачи со балади и малку досадникаво, мислам дека ќе изгрмат овие А нашиов до кај е со песната?
Први ќе настапуваме. Погледни и кај Васил на профилот секаде има #ESC2020 #OpenUp и табеларен преглед.
Ма какви Hurricane. Можат само да и се фатат на Елени Фуреира. Бледа копија и ништо друго. Им помина модата на таквите песни. Во финале сигурно ќе влезат, ама дека ќе бидат во првите 10, не верувам. Имаат среќа што се во второто полуфинале. Послаби се песните.
А што Eleni Foureira топла вода да не измисли? Просечен глас со добри настапи. Уште ми е мило што не победи во 2018. Hurricane барем добри вокали се, покрај настапот.
Хрвативе не се задоволни од изборот. Праќале подобри песни. А Србите секоја година се полоши. И лани беше исто. Кој блам за жирито...нула поени. Ќе ни вратат оваа година.
Ај ќе видите дека во топ 5 ќе влезат Јас навивам за нив, али добро јас си сакам вакви песни4иња Жива зараза им се песните, цел ден си ги потпевнуваш после. А и лепотици се трите плус.
Антониа не е лоша воопшто, таман да се очеличи уште малку и нека оди, немам против. Исто и Александра Јанева е супер, и она чека ред за Евровизија. Плус за секој вокал има песна која ако е соодветна. може многу добро да помине. @Kimberly11 за Васил не згрешиле. Е сега да видиме што песна одбрале, дали е добра, просечна или лоша, а за Васил, знам дека е одличен.
Антониа и Александра Јанева мислам дека се вморонки, така да треба прво нивната партија да победи на избори на 12ти па следната гофина да ги пратат. Кај нас се иде преку партија. Освен Лозано, кој беше непожелен на Евровизија додека настапуваше, од педерите, да ми извини ЛГБТ заедницата. А баш тие се главните гласачи на Евровизија. Очекувајте висок пласман на Васил заради тоа, а и повторна промоција на името.
Леле луѓе не зафркавајте, за вкус не се коментира ама објективно гледано ураганкиве страшно фалшираат, ушобол. Ако Елени беше класа на MTV настап, овие се (едвај) Ѕвезде Гранда. Ноу, ноу. А Васил на интервјуто ми изгледа на срце, едвај чекам да видам што спрема. А вие што уште си терате муабети за ЛГБТ лоби и слични ми ти муабети, 2020 е.