. Mи се допаѓа што се некако сигурни дека имаат добро парче од 3 минути. Може и да се охрабрени од ланскиот успех, но и тоа да е во прашање, сепак, сигурна сум дека не направиле нешто што ќе оди само за да учествува, делуваат самоуверено. Со нетрпение ги чекам вестите.
Гледам дека кај обложувалниците веќе растеме секојдневно, пред околу 4-5 дена бевме 38-39 место а сега 25-26.
Денес ги слушнав песниве, слабо некако годинава. Швајцарија само онака ми двои пред другиве. Ја чекам сега нашата па да си легнам да спијам.
Луѓе бе немојте толку да се хајпнувате, нека излезе еднаш песната. Да не се разочарате после не за друго.
Гледам на компјутер, така што некоја секунда подоцна од вас ќе ја чујам. @Ahoy и мене ми е страв, никогаш до сега не ми било хахаха, ова ланскиот успех ептен ни влјае сега, секој сака да е подобар од претходниот пат, а посебно кога скоро па го достигнал врвот.
Со оглед на тоа што фановите на Твитер не се задоволни од овогодинешните песни, на денешниот feed секој втор Твит ми е "What if Macedonia drops us a winner tonight?" или сл., имаат големи очекувања.
Еве јас, навистина за прв пат имам големи очекувања, за прв пат имам дури трема да гледам. Вистинска возбуда ми е годинава нашето претставување.