Во обложувалниците падна од 24 на 25 место, а ја си фантазирав пред да излезе песната дека во наредние саати ќе скокне во топ 10
Не може да има уште 5, максимум смее да има 5 на сцена што значи уште 4 но небитно. И Eye Cue беа 5 па видовме што беше...
А од кога тоа? До лани крајна дата беше 15ти Март. Нема баш позитивни коментари за песната. @tamche995 максимум смее 6 на сцена.
Ве читам од преска ама си реков во афект да не коментирам. Сите очекувавме нешто друго и затоа првиот впечаток е таков како што повеќето го доживеавме. На прво слушање бев како ок, ок, ок, рамна линија ок, пошто си имав друга замисла за песната поради етно тизерот што го слушнав. После второ слушање ја потпевнував, после 5то веќе ја обожавав. Еве ми ја на рипит 20-то слушање. Другар мој ми пишува лелеее ај лов ит, многу кул, браво и си реков хух добро е. Инаку читам многумина се жалат за вториот дел од песната као демек дејтед не знам шо, мене баш после 2:40 супер ми кулминира. @staycalm од ко те читнав за Три невесте тикве брале го открив уау факторот шо ми фалеше. Дечки пуштете си ја на рипит и уживајте. Песната е препозитивна, кетчи, кул и! сексипилна. И за крај, туф колку сакав да го грабне тој бартендерот и да се изнаденсаат.
Никако неможам да ја тргнам од рипит. Да не беше тој тизер, сега можеби ќе му се допаѓаше на сите повеќе.
Aма не е лоша песнава сеа не зезајте луѓе, не е победничка, а ние некако го очекувавме тоа и ни се скрши филмот. Песната е директно за финале, проблемот е што има јаки држави во нашето полуфинале, а песни и нема.
Дајте на форумов стајте по една 12ка и тоа е лобирање. https://www.escunited.com/forum/thr...sil-garvanliev-you.18781/page-11#post-1994311
Катастрофа не е ни од далеку. Па посебно ако ги имаш слушнато сите песни годинава, ќе знаеш дека од 40тина песни, да не претерам, за мене е во ТОП 10, ама сигурно од сите излезени до сега, најреално гледано е во ТОП 15.