spored mene e ..pesnata e potpolna nevredna nema nisto dobro ni posebno vo nea ..pod prosecna e gi imam slusnato10-na .. ete favorit mi e spanija .. pesna, glasot na pacot , samiot peac, spotot ..komplet see ko sto treba .. ovaa godina spanija e pobednik eventualno ceska ili germanija
se e uzasno pocnuvajki od glasot na peacot voopsto ne odgovara na toj ritam spotot . tekstot muzikata da ne spomnuvam nito ne odgovara edno so edno .. nee posledni ke bidat
Чешка или Шпанија победници ахахахаха, само за одредени фанови евентуално. Ќе биде меѓу Норвешка, Литванија, Швајцарија или Бугарија.
Денс Алоун беше огромен фаворит, па лајв го уништија в крај. Ај ве молам почитувајте, труд е вложен и има квалитет. Ех тој тизер што ни направи...
Шпанија и Чешка? Најдолу се на листата. Не според мене. За Германија знам дека е меѓу поомилените, ама овие две, не.
Знаејки ги квалитетите и вокалот на Васил, не ми се верува дека со ваква тра-ла-ла песна ќе настапуваме
Можеби, требаше да си ја чува, се знаеше дека ќе оди на Евровизија. Како што се знае за Антониа и Александра дека ќе одат кај и да е.
batali ti listii i gluposti na yt .. u st se kladime deka ke bide pobednik spanija eventualno ovie dr sto spomnav a ovaa katastrofa ni vo finale nema da vleze
Јас еве не сфаќам што е толку смешно што дотичната многуфина се утепа од смеење. Нешто виц има во спотов, трета цицка има некој, има нешто freaky не разбирам... Пак почнаа со јадење лајна по интернетов, не бре, не не заслужува нас вокал како Васил. Едно е да дадеш конструктивна критика, не ти се свиѓа, си очекувал повеќе, просечна ти е, друго е онакви ниски коментари. А овие што абер немаат од поддршка и само спамираат со носталгични коментари за каква била Евровизија за времето на Тито што уопште гледате, ама стварно. Има уште милион шоуа со пеење, имате избор, не гледајте. Отров.
Каква Србија, каква Норвешка. Како што претходно пишав...веќе видено и чуено. Победуваат Литванија или Исланд. А и Бугарија е фаворит. Исто и Русија, а песната не сум ја слушнала.
Видете да не се лажеме мене песната ми е добра, посебно што ми се свиѓе е што е брза, иначе на Евровизииве подобро проаѓаат побрзи песни , нешто попевливи. На тоа ако додадеме дека е потребно повеќе промоција на песната и доволно добар сценсји настап. Тоа е горе доле критериум за подобар оласман и исто и вокалот да е добар али нее пресуден.