a sto mava so racete celo vreme ovoj i nekoi faci i grimasi pravi ko nekoe ... aj da ne recam sto.. otkako vidov toa intervju mi stana duri i toj odbiven (za pesnata veke si kazav sto mislam-katastrofa) dobra rabota e sto nema da ima evrovzija godinava ..bar da ne se setaat na drzavna smetka koa ne vredat i najbitno mislam deka ne treba na vakov nacin da se bira koj ke ne pretstavuva trosat nasi pari i narodot treba daodlucikojke ne pretstavuva i koja pesna .. a ne vaka ke izberat eden tamu (ne ni znaev deka ovoj postoi) do ova i toj sam ke bira pesna treba da si ima netso ko festivali da se glasa i izbere koj a ne vaka
@staycalm @Ahoy @smile:) Вие ме зафркавате мене, ако ако.. Сакате да ми се смеат хм? Ако сакате дајте да пишеме писмо со потписи. Автори на идејата и поддржувачи ахахахахах. Само сакам да се претстават најдобро што може, не треба да ме земаат мене хахахах, уште јас трошок да им бидам. Инаку ако Русија влезе со песнава во финале, ќе барам по една минута молк за секоја песна што останала во поолуфиналето.
Јас не знам за другите ама јас сум многу сериозна. Идејата ти е многу добра, вреди да се слушне. Инаку јас сум спремна да ставам потпис со форумското име како подржувач за идејата. Да се слушне гласот на публиката.
Па кога победи кокодак во 2018та, нема да ме чуди и ова, не само да помине, туку и да победи. Песната на кокодак имала јака порака, шием ти га ѓуро, големо чудо ако имала кога е ужасна за слушање.