Ниту една песна не ми остави впечаток всушност, дури и лани воопшто не ми се допаднаа. Повеќето ми се само копија една на друга, т.е копија на Фуего. Не ми остана ниту една во глава. Ако земам да споредувам за последните три години, Хатари ми останаа во срце. Обожавам чудни, уникатни ликови особено со стил на музика која ми е една од омилените.
Само мене ли уште никоја песна од годинашниве не ми го дала тој победнички вајб? Имам фаворит, но не и победничка песна... Мислам дека е тешко да се предвиди победникот годинава, очекувам многу изненадувања во Мај
И јас разгледав некои, не ми остави никоја посебен впечаток. Со тек на време се подосадни и подосадни песни доаѓаат на Евровизија.Никоја да остане во колективно сеќавање, како порано што имаше прејаки песни.
Во 2019 како да кулминираше Евровизија, само 2- 3 песни имаше кои не можев да ги поднесам, другото и ден денес го слушам После 2019, како да се губи квалитетот или веќе се исцрпени идеите Годинава очекував да биде доста квалитетна со оглед на тоа што мнозината од артистите имаа цела година да се спремат, ама... само Senhit и Сан Марино изгледа си ја искористија шансата
Се надевам впечатокот ќе се промени со настапите во живо, па некоја песна таму ќе доминира, бидејќи сега нема некоја која ептен се издвојува за победа.
Српската ми остави најголем впечаток, иако другите не сум ги видел, ама не верувам дека би имало некоја добра или подобра од српската.
Се водам по мислењето/искуството на претходните 3-4 евровизии. Лани освен руската и српската немаше подобри, барем за мој вкус.
И мене од Финска најмногу ми се допадна, а шо се однесува до нашата... песната е убава, има Disney vibes, како шо кажаа повеќето, доаѓаат до впечаток неговите вокални способности но, не е песна за на евровизија според мене, фали некој umph фактор. Во однос на другите песни, еве читам/гледам Сан Марино, Србија биле доста популарни, а искрено мене ништо посебно не ми се песниве. Нова верзија на некои минати летни хитчиња, веќе видено...
mene nasata voopsto ne mi se dopaga a ovoj pak vasil sto pravvi takvi faci i gestikulacii koga zboruva ralnonazivci mi ide i mn mi e odbiven samo nekolku slusnav taa cvajcarskata nekako epten vo nekoi delovi me potsetuva na lanskata pobednicka pesna i otpaga kipar vo red mi e, mi se dopaga ..ko ke preslusam site ke si pisam favorit
Кај сте бе дечки? Само заради темава се вратив, долг период немав време за ништо, ни сега немам како порано, ама ќе се потрудам да се радуваме заедно на овогодинешната Евровизија. Нашата, на Васил песната, ми е ремек дело, фантастично нешто, а за неговите гласовни способности не разговарам ич. БРАВИСИМО! Ве гушкам!