Убедена бев дека ке победи Италија уште од кога ја чув. И Финска супер се пласираше. Швајцарија реално убаво испеа ,Франција маестрална. Украина ми е избац само. Србија без разлика што ми се лутат нејзините фанови очајот од песна не доби поени од никого освен од нас.
Јас уште сега се радувам на 2022. Кога победија Лорди, следната година имаше најмногу рок песни. Се надевам пак на тоа.
Јас пак ќе се вратам на Малта, непребол ми е. Искрено, ми нема логика Норвешка, Молдавија, Шведска, Грција, да беа подобри од Малта - сите овие имаат повеќе поени од televoting... Уште мислам дека многу настрада бидејќи настапуваше шеста, и беше одма после Русија
Искрено и јас многу се изненадив за Малта, очекував минимум 100 поени, песната беше меѓу главните фаворити, а ни во топ 5 не е.
Во првото полуфинале победува Малта, во финалето сите под неа добија повеќе поени... Крај значи, ради шестата позиција е!!!!!!!!!
Беа, ама не очекуваа победа и не беа прехајпани како Малта. А и Саша Жан Баптист стејџингот го утна бајаги, како и на сите што ги утнува. Се прослави со Фуего само.
Сите што ми се свиѓа Италијанецов, на Јутуб, на live stream-от гледајте, даваат интервју и плус гол е горе, без маичка.
Пфф хаахаха Србија и Албанија како и секоја година overrated од нас Македонците гласаат за Србија, Албанците за Албанија...
Вака се слави победа со стил, Форца Италија !!!!! https://mobile.twitter.com/TimmyLDN/status/1396238753857933315?s=19