Нема љутиш, битно ние ги дадовме гласовите на вистинско место, не ме разочара нашиот народ, доволно е! Албанија 0,Бугарија 0 , Грција 0, Србија 12
Топ песна си победи, топ дружба во темава, топ шоу, срање жири, се на се топ вечер. Какво скокање и урлање сум мавнала ау. Лека ноќ народе, слатки сништа и Италијанецот гол да го сонувате. Хе хе.
Да да, точно една година сум поголема од него. Тамам за пити да му месам. Ауфф каков е, гледајте го на live stream интервјуто
Не сте тачни бре тука сите Ја со другарка гледав на тераса финале, после излегување. До толку сме запечени по Евровизија. Да победеше Швајцарија ќе се фрлев од терасата. Васил подобра балада имаше. Се на се, очекувано. Освен Малта, стварно ми е крш. Очекував повисоко од Србија на толкав хајп. Ах Финска кога беа први за кратко..радости Како и да е, супер за Италија. Заслужено, срцки. Баш ми е мило, конечно еднаш и мој фаворит да победи. Требаше да си уплатам 100че.
Видовме, ама изгледа не шмркал, туку се наведнувал заради некое шише. Прочитав на коментар на youtube, ама наводно го кажал и на интервјуто, може да премотаме назад, доцна го фатив.
Травестити, педери, ненормални. Ќе и каже некој дека таква била модата кога се родиле теткициве или? Слабо запознаени се со музиката во 70-80ти. Глупи се ко конец, мајке ми.