На Фб на блиц рс.читам коментари, Овие нашминкани сотони од Италија победиле. На курир рс уште бетер се.
Глупости живи се тоа, нема шанси да е дозволено или да внесат таму и да шмрка пред камери, на некој од шала му изгледал така моментот и го проширија по социјални мрежи Имаат демант на инста стори, а еве и објаснување, физички невозможно е да било тоа во прашање...
Македонскиот претставник Васил Гарванлиев во вторникот во првото полуфинале се пласирал на претпоследното место со скромни 23 поени (11 од телевоутинг и 12 од жири). Послаб резултат има само Ирска со 20 поени. Де уште еднаш, колку кеш даде државата за овој да пее? Полош резултат не сме имале
Дојдов само за "грмат прегледи" Некое паметно девојче, фино имаше пишано, се знае македончето што слуша. Со среќа на Италија и нек си останат така скромни. Мислам дека многу долго немаат победено, а сигурна сум дека ќе направат супер шоу од следната Евровизија.
Вријат социјалните мрежи на оваа тема. Иако не може да се забележи шо има на масата, поради шишињата, самото отсечно дејство/движење, со двете раце над масата подигнати и другар му кај шо го чука под масата дека камерата снима.... е малку sus Искрено, немам ништо против, за шо и да било, се надевам дека се ќе биде во ред и дека нема да има санкции.
И мене ми личи ко да зима нешто од земја. Ко што знам за да шмркаш треба едното дупче од носот да го затвориш, а него и двете раце не му се блиску до лице.
Е да едната носница не ја затвора, ама рацете се до него над масата. Неговата десна рака тешко се забележува, стегната е во тупаница и се гледа можеби само врвот. Не изигравам веќе Sherlock Holmes
Ај бе не зезајте ќе биде чудно да не е нашмркан.Ама се надевам дека нема да ги санкционираат или нешто така.
Мене ми изгледа како да се "моли". Се навалува надоле и со десната рака стиска тупаница као ајде ајде камон ви кен ду ит башка масата е пониска Ама стандард муабет, ние рокерите и металците све сме наркомани, немојте да се дружите со нас. И сатанисти
Се моли да не мислат дека се наведнал да шмрка место да земе нешто. Не ми се допадна баш победничкава, повеќе бев за Финска, ама тоа е. Британија 0 бодови. Нивната не ја ни слушав, ама сигурно е некоја безбојна.