Песната и „пеењето“,ништо посебно. Ради носот и левата рака делува како да шмрка. И да не шмркал,не заслужија победа.
Доволно е еден да се пушти збор и готово одма дрога. Нема каде па таму ќе земаат да шмркаат. Од љубомора можи
Ма се знае во вукојебинава имаш тетоважи и не слушаш турбо фолк тогаш си наркоман, што не е јасно. А Демиано е дете домаќинче, наместо да брое гласови, он збира срчи. Абе ЉУБОВ ми е
@Ahoy ќути бре, наркомани, сатанисти и педери, кој вчера ги гледал денес една линија кога станал шмркнал и отишол дечко да си најде Заебанција на страна, не сум про-дроги, не си ги уништувајте животите со дроги дечки, бидете здрави, физички активни, пролет е, садете коноп Спојлер да не ме распнете ама мачоров не е мој тип т.е. маченце младо е, може затоа
Еве уште во 2019 кажале дека се против дрога: In other news, во САД ќе прават пандан на Евровизија почнувајќи од 2022. Ми е страв дека со ова крст ќе ѝ пишат на Евровизијава во иднина, затоа што реално гледано, Американците се премногу навлезени во индустријата, да не речам 90% од светски познатите пејачи продуцираат во САД. Многу се понапред од аспект и на настапувања, т.е. правење на шоу и општо, имаат доминација на цела entertainment индустрија. Брутален е капитализмот кај нив и ги одбираат the best of the best of the best, особено во вакви шоуа.
Satanisti sektasi Pederovizija Sodoma i gomora Grozno da mu se zgadi na covek Ајде уште ова и ја напуштам темава позз
Лгбт заедницата се плаче од лгбт заедницата дека го наместиле изборот Италија изгрмеа на сцената, и затоа и победија. Србија победи со Марија 2007 и после февруари 2008ма Косово независност прогласува и сите други држави го признаа Ние сменивме име, после 1во место од жирито Кончита победи затоа што имаше предобра песна. 2006та Лорди победија заради песната, а не маските Турција со Атена беа втори оти песната им беше евергрин и 20 години подоцна сите ја паметиме Секогаш кога сме котирале повисоко, песните ни биле ок ама конкуренцијата била послаба. Вчера ми се чини дека го имаше најсилниот избор во последните 20 години Одам пак да си ја пуштам песната
Абе шмркал не шмркал, сите артисти вака по дома што ги слушаме шмркаат или повеќе. И што сега, треба животниот стил да му го оправдувам за да го слушам? Ако не и Фреди Меркјури да не го слушаме, пошто полош животен стил од него ретко имал некој во историјата на музиката.
Апсолутно. Само ме нервираат невистини, не правеше дечкото ништо. Иначе просечен балканец ааааа овој од италија наркомааанннн, мршшшш дома шмркајјјјј си бело. Го допишува коментарот. Стиска јутјуб. Го пушта Аца Лукас. И така
Да баш. Металците сатанисти, Аца Лукас гуд гај. Ама ете и да не е турбо или балански, некој нека си мисли само поп артистиве што пеат шлагерчиња дека не се нашмркани. И луѓево ако земат така да бираат по дали оправдуваат како некој живеел, треба исклучиво Бах да слушаат, а и пола од книгиве најдобри да не ги читаат оти пола се напишани на абсинт. И мене не ми изгледа ко да шмрка, ако стварно шмрка, што искуство ќе беше тоа без раце демн Иначе немам пробано дрога во животот, а цел живот служам артисти што биле наркомани и тоа троа потешки. Нема да им се упропастат децата, чил.
Секоја година има коментари од типот дека конкуренцијата е јака и дека настапите одамна не биле толку добри. Јас не се сложувам со ова. Евровизиите додека не победи Португалија пред некоја година беа ептен екстра. Те дождови на сцена, те фустанот на пејачката долг 100 метри и ред други глупости, ама мислам дека со Португалија сфатија дека нема потреба од толку фрлање на пари, бидејќи тој настап беше ептен low budget, а сепак ги донесе до победа. Општо за песните, да, имаше iconic моменти годинава, ама пак поголемиот дел беа поп песни кои секоја година ги гледаме. Баш ми е мило што победничката не е една од тие. Навистина заслужена победа и одвај чекам да гледам догодина.