Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Евровизија 2021

Дискусија во 'Музика' започната од Ahoy, 18 март 2020.

1. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.576
    Допаѓања:
    34.949
    Некој спомна Србија била како Despacito? :rofl:
    Не дека Despacito е поим за квалитет (барем не според мене) ама споредбава е :o
    Ама... секоја чест на србите кои си ги бранат преставничките (y) Камо среќа ние барем малку да бевме такви? Ама не, ние ем што плукаме по нашите, па дури и ги браниме србите и за нашата земја и народ збориме во трето лице |( Свашта...

Мене фаворит ми беше Франција. Италија исто ми се допадна (рок, разбирасе) само некако ми беше чудно италијанскиот јазик да го слушам во рок издание, обично со балади го поврзувам (предрасуди (facepalm))
    Како и да е... просечна беше евровизијава, со исклучок на неколку, остатокот ништо посебно.
    Ми се допадна што годинава беше приличен бројот на држави кои пееја на сопствен јазик. Треба и во иднина да се зголемува бројката (y)

На cresa-jagoda, Ivanna23., hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Abracadaver

Abracadaver Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2020
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    3.452
    Најголем дел не шмркаат ништо. Тоа е повеќе стереотип или пиар сегмент, за да привлечат внимание. Голем дел од нив живеат исклучително здрав живот.

3. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    59.991
    И јас го бранам ептен Србинките затоа што преку кур ми се коментари дека се лесни курвички кои со тело стигнале кај што стигнале. Не можам веќе да слушам грди зборови за згодни жени, значи ми се гади од некои од коментарите. 2021 година, уште некои луѓе имаат проблем со сексапил и женска лепота. За гуша се фатив вчера со една сељанка што ме убедиваше дека биле "лесни" пошто носеле партали на сцена.

Ај тоа, него и Сања ми е ептен мила, препозитивна и преполна со енергија. Плус не и беше лесно кога раскина со дечкото со кој идеше цел живот и сељакот влезе во задруга и го раскажа нивниот однос, цела нивна врска за пари. Кажа ептен приватни работи, го сподели нивниот кревет со цел свет, па уште и жртва изиграваше, а даваше коментари како тој бил млад и сакал да се журка а таа го терала да седат дома (има Хашимото Сања и инсулинска резистенција) па мора и да одмора. Као го спречувла да живее. Типичен сељак какви што ги хејтаме на фемина.

И сеа девојчето пее партал прави, позитивни, енергични сите три, насмеани за на крај некоја кознерва да кажува курви дека биле.

Мрш.

На princess5, Harper, senjorita-v и 25 други им се допаѓа ова.
  4. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.239
    Допаѓања:
    27.836
    Во суштина тотално небитно каков живот живеат.

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.418
    Јас со Србија. :lol:
    20210523_122549.jpg

На Harper, Bezimenka90, Jana06 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    669
    Мене искрено ми се антипатични од првиот момент кога дознав дека постојат. Не се работи за љубомора, многу србинки сакам и слушам како Катарина Грујич, Маја Берович и други што се исто така бомби. Стилот им е ист на сите, силикони, голотии.. Не знаеме ние дали се курви или не, општо зборам за сите, ама овие триве ми се некако ептен плитки, што сум налетала на емисии, интервјуа ептен ми се дебилни, само Ксениа ми е така по ок.. Мое мислење е ова, не ме напаѓајте :D

На eliesaab и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  7. Abracadaver

Се зачлени на:
    16 март 2020
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    3.452
    Во суштина битно, затоа што сите субкултури што настанале последните 30 години се тотална антитеза на денешнава Евровизија. Јас мислам дека Евровизија никој ниту ја гледа, ниту ја слуша ширум Европа. Можеби тука на Балканот малку повеќе се гледа, ама ниту во Србија, Хрватска не е популарна.

8. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.239
    Допаѓања:
    27.836
    Е добро де, и јас прв пат во 100 години гледам, не знам што врска има тоа со тоа како живеат артистите.
    Сакаш гледаш, сакаш не гледаш. Не те тера некој. А уствари ако не гледаше зошто ти е интересна темава?

На Guns N` Roses и Abracadaver им се допаѓа ова.
  9. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.439
    Допаѓања:
    5.879
    Ова не ја поддржува баш оваа теза:
    Screenshot_20210523_123235.jpg

На smile:), Bezimenka90, KateKane и 6 други им се допаѓа ова.
  10. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    2.617
    Луѓе дали ја слушавте водителката на РТС? Умрев:rofl:
    @staycalm нашиве во споредба со нив се ништо

На smile:), staycalm и Ahoy им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.104
    Допаѓања:
    163.612
    Јас најдов уште подобра слика од бакнеж со Итан (тапанарот), нека пукнат бумери :l::devil::D

IMG_20210523_120302.jpg

На senjorita-v, Stephen Amell, Bezimenka90 и 11 други им се допаѓа ова.
  12. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.418
    Јас баш мислам дека на балканов помалку е популарна Евровизија отколку низ останатите Европски држави. Какви фешти се прават си видел ли?
    Плус ако не се лажам една држава си имаше усвоено ко празник, ден на Евровизија.

Плус, ете ти факт погоре.

На Stephen Amell, smile:), Bezimenka90 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.090
    Допаѓања:
    26.923
    Колку само не. Ако вие не слушате не значи дека не се слуша. Можда не е поим за квалитетна музика секогаш кога ќе го слушнеме зборот "Евровизија". Ама 65 години и уште е популарна. Не знам кој ве лаже дека не се гледа. Сепак е шоу што ја сплотува цела Европа и нема држава која учествува, а во која не се гледа Евровизија.
    И стварно не гледам причина зошто да не се гледа. Јас кога гледам Евровизија имам посебна атмосфера и еуфорија. Секоја година има по некој интересен, невообичаен настап.

На Stephen Amell, smile:), Bezimenka90 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Abracadaver

Се зачлени на:
    16 март 2020
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    3.452
    Колку е релевантна Евровизија доволно зборува фактот дека 99% од победниците на Евровизија после 2 месеци никој не ги помни и остануваат делумно популарни во своите матични земји.

Од друга страна, илјадници поп, рок, метал, фолк групи, кои никогаш не настапувале на Евровизија редовно полнат спортски арени ширум светот.

Бројкиве се тотална глупост. Тоа испаѓа дека во Европа секој 7-8 човек ја гледал Евровизија, а Скопје, Белград, Софија, Загреб, Лондон или Париз градот полн со луѓе што се шетаат и појма немаат дека воопшто постои Евровизија.

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.499
    Допаѓања:
    39.111
    Screenshot_20210523-124351_Instagram.jpg

Не треба нам два пати да ни речеш :D :smoke:

На ladystardust, Harper, buba4e89 и 23 други им се допаѓа ова.
  16. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.239
    Допаѓања:
    27.836
    На Ahoy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.090
    Допаѓања:
    26.923
    Ако Селин Дион не е релевантна, ако АББА не се релевантни, не знам кој е. Од новиве не сте свесни може Данкан Лоренс каков бум направи на ТикТок. Многу нормално дека сите победници на Евровизија не направија кариери потоа. Но, тоа е секаде така, пример и на оние талент шоуа како Х фактор, Идол итн.

На Stephen Amell, smile:), Bezimenka90 и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    За мене мене Србинките се победници. Таква харизма, глас, енергија мислам дека никој немал до сега. Сите на сцената ми беа како мртви без грам емоција во нив пример Грција беше ништо посебно. Многу е јасно дека Евровизијава е чиста политика и настан да се промовира педерлук. Кој победи? Победија педери и наркомани. Жива срамота. Нормалното веќе не е нормално за жал.

На cresa-jagoda и Tea678 им се допаѓа ова.
  19. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.239
    Допаѓања:
    27.836
    Специјален поздрав за @kravce

Морален победник на форумот е песнава.

На Harper, Stephen Amell, Ugly Duckling и 11 други им се допаѓа ова.
  20. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    2.617
    Еве некоја Славица што коментира по портали.:puke:

На Harper, Stephen Amell, tirkenbal и 17 други им се допаѓа ова.