Добро, 80тите беа крш во модна смисла, ама видиш, не било дека халуцинирам. Мислев вакви туршија муабети, дали носел штикли, дали бил гол, тетовиран и геј, ќе останат во времето на баба ми, ама не бе, ова добивало на интензитет. Што ви се десило, во кој вормхол отишла земјата
Најсмешен дел од преносот на победата ми беше шок фацата на Ethan тапанарот и како застануваше позади другите тројца од што не му се веруваше Украинциве ептен се израдуваа на победата на Италија, јас пресреќна што Украина, Италија, Финска и Исланд во топ 6 Франција и Швајцарија заслужено, се на се, задоволно си заспав сношти Можда се научиле луѓево што е добра музика?
Па нормално, јас се чудам на умот на многумина. Секогаш на сцена е едно, во приватен живот друго. И штиклици и шминка, и бубнување со колегата, се си е тоа однапред исценирано и промислено. И Тату на времето одглумија сексуална ориентација, па после едната призна дека си имала либе со кое добија и дете, па одредена категорија обожавателки сечеа вени. Битно они кариери направија, едни демек ги осудуваа, други беа горди на нивната "отвореност", се палеше народ, се "тепаа", се пењавеа, циркузи. Ништо не е сменето и сега како што гледам, уште се колат и колнат по мрежата, репутација и гледаност ќе растат, шоу - бизнисот си ја тера работата. Мои фаворити беа Зелената пердушка и Едит Пјаф. Песната на Мачорот во чизми ич не ме бендиса.
Јас мислам дека со устата подига чаша,мислам дека така здогледав тогаш. Не може пред толку камери и народ да шмрка кокаин или што и да е.
Apla se glea deka smrka tipot tapanarot go cimna za raka, zasto inaku bi go predupredil ako ne pravi nisto loso, aj neka gi testiraat i Francija da izleze pobednik semoli: Na evrovizija samo kvirovi i gejevi ima nisto novo vidi slika
eve gledam slika stvarno da ti kazam sramota kaj se videlo masko vo sukna i nasminkan ccc abe odma da gi trgnat od prvo mesto za nikade se!11! Anyway, има некоја тема за Евровизија низ годините? Да си постираме хитчиња.
Супер ти е идејата за темата, толку многу стари хитови има што уште си ги слушам, посебно периодот од 2002-2012
Auu poleka poleka ako vie mislite deka ok e droga da se prezentira pred deca stvarno nesto ne e vo red so vas ne znam samo zasto ne prifakjate tugjo mislenje.