Devojko ne se raboti za hejt site novinari od cela Evropa go prasuvaa vokalot na bendot vo vrska so kokainot ne e tolku naivno kako sto mislis ja bev za Francija i mislam deka se osteteni ako e tocno deka smrkal.
Spored tebe ne e droga? Ali iskreno. Ne tvrdam jas nisto samo mnogu somnitelno e plus tapanarot go cimna za raka, ako e seriozna manifestacija kje gi testiraat ali cisto se somnevam.
Ама од кај доби ти импресија дека ОК е пред деца дрога да се презентира?! Дали виде ти дрога на настанот? Кадарот се изваде од контекст, бидејќи очигледно постојат sore losers. А исто ме интересира како ти од сликава шо погоре ја постира, заклучи дека типов шмрка? Стереотипиве достигнуваат вонсериски размери!
Site zborat za toa deka lici kako da smrka ne izmisliv jas. A slikata so suknjata nema dopirna tocka so ova sto go zboram.
@Independent Girl Настанот (Евровизија) не е шоу наменето за деца. Ако сакате децата да ги растете во забавно и безбедно општество, однесете ги во Дизниленд, не знам што да ви кажам друго? Иако, и Дизниленд има искриволочена историја, ама ајде, го земав како референтна точка. Инаку, сакам да продискутираме и за една поинаква перспектива на настанот, т.е. ,,шмркањето". Еве, да претпоставиме дека навистина шмркнал кокаин, што би ви сменило тоа во животот? Не е дека Евровизија е наивна манифестација која е опкружена со рози и бомбони. А, и нечиј животен стил крај краева не ни треба да биде толку битен. Светот би бил подобар кога сите би биле со ,,mind your own business" став.
Не знам дали се уште ти е смешно, ама мене и тоа како и денес ме држи позитивата околу се ова што се дешаваше со Евровизијава и како се се заврши Кога веќе ги спомна и "Ѕвездите на гранд" колку за информација се пее секаков жанр на музика, и општо Гранд продукција која како најјака продукција на Балканот им даде и им дава шанса на многу кандидати да направат музички кариери а и доста од нив ја искористија таа шанса, и тоа е за почит а не за исмејување. Годинава има и тоа како добри кандидати, посебно Исак кој со својата појава и глас буквално плени на сцена, секоја му чест! Арно еден Тоше што немаше вакви дебилни сфаќања инаку немаше воопшто да направи кариера каква што направи, a каде и да одеше секогаш потенцираше дека како свој го сака народот од екс ју. За крај ќе се повторам, се си има свои квалитети И доста е за денес, треба да се искористи доброто време и позитивната енергија, Евровизијата е веќе зад нас.
Овие се тешки говеда. Едно е критикување друго е исмевање. Види ги другите видеа за другите држави, 90% од нив имаат повеќе дислајкови отколку лајкови
Па од тие што се за Франција и излезе изгледа ова по социјални мрежи, многу ниско што на таков начин сакаат да дискредитираат заслужени победници. Малце логика и познавање треба за да се сфати дека е апсурд - прво никаде не се гледа нешто супстанца под него, второ масичето пред нив е прениско и плус рацете не му се до носот, не може само со нос и од воздух да шмрка, трето на пресот спомна дека гитаристот скршил чаша и затоа се наведнал, а скршената чаша се гледа под нив на одредени снимки. Мислам може да си сонувате само дека ќе ги дисквалификуваат, не верувам дека ЕБУ би зеле предвид вакви глупости, ама срамота и штета е што воопшто мораше на прес да слушнат такво прашање и да треба да се објаснуваат на сета таа радост...
Ti si taa koja tvrdi deka siguno ne e droga taka da djabe kje e jas da objasnuvam a ja ne tvrdam nisto mozebi i ne se drogira, mene a i na mnogumina taka ni izgleda a moze samo so test da se potvrdi.
Така је, на Пинокио му е долг носот, а Пинокио знаеме, од Италија беше Настрана што е сулудо, има некои критериуми за дрога фри евровизија? Нешто као дека секоја мисица треба да биде немажена (ете, и тоа појма немам зошто)?
И шо ако го прашаа? Ако некој ти речи шмркал ќе ти смени нешто во животот шо се буниш толку? Кој ќе шмрка пред камери како прво и како шмкраше од воздухот со носот? Ако мислиш дека со ваков трик ќе добие прво место Франција, не.
Ти се избаци прва со ваков коментар, каде што тврдиш дека "апла се глеа дека шмрка". Џабе ќе се објаснувам уше 500 пати, малце размисли логично и ќе ти текне шо е како е.
Така е, жените сакаат само мажи од 100кг и 2 метри висина, ништо испод. По можност со бела маица на прерамки и чик кумановка. Задоволен? Не сме ние мажи па да сакаме Барбики, со строго зацртана висина, тежина и обем, а италјанецот докажа дека не е се во изгледот туку има и нешто друго. И да друг пат не ставај го Тоше со Ѕвездите на гранд во ист пост.
После ова што го прават овие фановите на Франција, уште помило ми е што не победи Франција. Sore LOSERS