Какви обиди за дискредитација еј. Победија затоа што беа факинг предобри! Фаворит скроз! Дајте сега една линија и за мене, соодветно да прославам!
Очигледно ништо не прави човекот, под маса е се гледа дека нешто зборува и се радува. Не разбирам зошто е потребна љубомора и измислување. Второ што прави тој надвор е целосно негов избор, ама пред камери ништо не направи.
Брат да ви беше немаше вака да го браните Искрено мене ми е небитно дали шмркал или не, носел штикли или бил геј. Најважно е што песната и перформансот им беше за класа над сите. Заслужена победа
Ti seriozno mislis deka e normalno da smrka na manifestacija koja ja gledaat i deca? Mene nisto nema da mi smeni ali valjda normalno e da imam odredeni stavovi po nekoi prasanja.
Евровизија не е за деца прво. А кој шмркаше? Јас не видов некој да шмрка. Песната и дечките беа предобри и ја заслужија победата.
Еве, за мир на граѓанството на фемина и на балканите, ќе се тестира на дрога. Свашта. Е сега, ако земал оксикодин или слично некое апче, не знам
Абе што се потресовте за децата, имаат детска евровизија нека си гледаат тоа. Остајте ги нАрКомАнИвЕ на раат.
До каде бе вака? Зошто сите што се малку поразлични само се ругаат? И тоа луѓе што се занимаваат со рок, со музички стил, МУЗИЧКИ.
Мене уствари ми е прејак аргументов "децата гледаат". Страшно ме интересира кое дете (ама дете под 10 години) знае што е шмркање? Еве ја бев дете коа победија Руслана, Лорди итн и да земеа во вена да се пукаат сред настап немаше да знам што гледам, нити ќе ме занимаше, нити ќе ми го афектираше животот некако . Деца ко деца пуштаат евровизија за музика да слушаат а не да измишљаат глупости.
Тој аргумент ти е прејак а аргументот да се дрогира некој пред дете е ок затоа што голема е веројатноста да не сфати е сосема логичен аргумент. :аплауз:
Кое дете седи до 2 саат гласање да гледа, ако си ги оставате децата ненаспани до 2 за Евровизија, не знам што да кажам.
Каков брат со ова што му мислам Џони, пупу скраја да е, не сум Серси Ланистер И мене ништо не би ми сменило и да шмркал реално, пак би ги обожавала, уствари првпат кога го видов видеото со тој опис ептен набрзина у цела таа еуфорија око не ми трепна, после видов дека е debunked ама не е фер пошто е неточно и у контекст на дисквалификација го користат...