1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Евровизија 2021

Дискусија во 'Музика' започната од Ahoy, 18 март 2020.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.003
    Допаѓања:
    12.344
    Пусто македонче. Дајте скокнете коментирање кој што правел, па приватни животи, ау-бау. Реално, супер им беше песната и алал да им е за победата. :sun:

На Ivanna23., Guns N` Roses и elimkd им се допаѓа ова.
  2. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Ама тоа е Европа тоа е 21 век, носија на рок неможе да носе, рокот е психологија. Италија си ја заслужи победата.

На Guns N` Roses и elimkd им се допаѓа ова.
  3. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Уффф луѓе, не можам да си дојдам на себеси цел ден. Откако ги изгледав италијанциве вчера, цело време сум нашмркана упм, чоече хаос лудило :drunk: Педери гледам цел живот, секој пат кога ќе ги видам ми иде да залапам некоја девојка, ќути среќа чоече немаше никој до мене вчера, иначе одма ќе се полезбејчев, секад така кога гледам како прават другите, одма и мене ми се прави. До мене ли е? :worried:

Дечково ниту стакло собираше, ниту дрога шмркаше. Двете раце му се во бокс стиснати, во исчекување на резултатот. Едно време мислам и се изнервира зашто овие двеста пати повторуваа едно исто :D
    Абе премногу се хајпна народов за Србија, мислеше стварно ќе победат, и стварно не знам од каде. Најверојатно на наши социјални мрежи кружела таква еуфорија, зашто на твитер беше апла влажнење по италијанциве. И сега... ете овој наркоман и педер.
    Ајде за наркомани да ги мразите некако разбирам, знаат да бидат проблематични, ама божегосподе никогаш нема да ми биде јасно зошто сте толку хомофобични. Каква штета имате вие од тоа некој таму дали сака мажи или жени. Што патем скроз не верувам дека овој е геј, итс џаст фор шоу. Децата гледаат, сум се изнагледала све и свашта, па еве се боцкам, го повикувам сатаната и правиме оргии со другарките. Можеби и сето тоа би било позабавно од тоа да слушам квичење за леледецатаќенистанатпедерисега |( Стварно се надевам дека нема да ви станат, греота ќе биде за нив со такви родители

@KateKane курва е комплимент. Кога ќе видиш од кого доаѓа, по какви стандарди, значи правиш нешто во животот многу подобро од таа особа.

Ајде денес на рипит

На senjorita-v, Stephen Amell, M.B. и 20 други им се допаѓа ова.
  4. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.868
    Допаѓања:
    178.891
    Си реков није могуче толку невидени скандали да ги напраат, со тое што биле пијани и полуголи. Во право сум била, какви скандали имало низ годините ехее, на пример во 81 ва :o, некои ги скинале сукњите:D.
    https://www.dailystar.co.uk/tv/eurovisions-biggest-scandals-steamy-snogs-24143055
    Во 2014, овие па од другата страна на Сејо, нешто крави молзеле:worried: @kravce не гледај:tmi:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    669
    Јас лично не комзумирам дроги и сум против. Дали дечкото шмркал мислам дека не, зошто како што знам не може тоа да го направи со рацете на страна, но не знам што паѓате во несвес толку, каде живеете? Свесни ли сте дека кај нас, во нашите кафичи и дискотеки шмркаат малолетници? Девојчиња средени од глава до пети се пикаат по вц-иња и не знаат ни самите што шмркаат? Целиот мој живот сум по градов, кога работно, кога не и постојано гледам такви работи. За жал во денешно време се повеќе и повеќе од луѓето користат дроги и тоа од многу млада возраст. Пак ке кажам, сум против, но не можам да разберам вие што се потресувате толку за италијанецов, а сигурна сум дека околу вас има многу такви луѓе, замарајте се малку за нив. Како што кажав и погоре, верувајте дека на српско многу повеќе се шмрка и дека изгледот не е пресуден за тоа кој е наркоман , кој не.

На citiesinflames, темјанушка и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  6. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2018
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    1.190
    Ако мислиш на коментарот со сликата не знам што виде хомофобично и неточно, некој имаше пишано дека можда е геј на тоа следи мој одговор дека на евровизија отсекогш имало квирови ништо ново. Немам став за хомосексуалци и ја сум била со женски а дали е нормално или не, не знам не сум толку стручна.
    @Someonespecial

7. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Па и Еми Вајхаус конзумирање дроги па беше најголема ѕвезда во свет. Аман од вашите бабински ситничарења, луѓе 21 век сме..

На Stephen Amell, smile:), elimkd и 5 други им се допаѓа ова.
  8. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.586
    Допаѓања:
    24.960
    Јас ќе си ја пуштам сељо сељо на рипит да се развеселам малце, пуштете си ја и вие наместо да се расправате за шмркањето кокаин што не се деси

На SelenaGomez, Stephen Amell, Оленка* и 10 други им се допаѓа ова.
  9. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Абе не релативизирајте дрога сега, што не шмркаше, не шмркаше, ама кокаин е озбилна работа
    Друго изумив уствари, јас денес се преизненадив колку луѓе мислеле дека и Малта ќе победи. :o

Kратка љубовна приказна, азербејџанката ќе се мажи за Норвешка...а ја бе?! ;(

На BloodElf, smile:), Kanya и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Independent Girl

Independent Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2018
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    1.190
    Кој спомна изглед не знам зашто од контекст вадите ако е за тоа фолкери шмркаат на велико, спорната видео снимка е во прашање али џабе да објаснувм на некој што има став за се к ми е двор ми е.

11. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.237
    Допаѓања:
    27.828
    Штом се вакцинираме на темава вакви на сељо сељо. До сабајле :D

На Stephen Amell, TheGoldenPeach, elimkd и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    669
    Има многу што поради изгледот одма лепат етикета наркоман, педер и сл.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  13. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.586
    Допаѓања:
    24.960
    Jeсте, особено пред пробите, сите мислеа дека Малта ќе победи :) Дури и до вчера, беше трета во обложувалниците за победа. Дефинитивно Италија беа подобри и заслужено си победи Манескин, ама Малта не заслужи само 40 поени од публиката, и многу е чудно бидејќи во полуфиналето таа имала највеќе гласови и е победник на првото полуфинале, а во финалето ептен малце

На Angie1432 и kravce им се допаѓа ова.
  14. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.084
    Допаѓања:
    87.706
    Најдоброто што може да не снајде после победава на Италија е догодина да има повеќе поп-рок нумери,наместо генерички песни на пејачки со исти светкави фустани.
    Очигледно не поминуваат веќе освен кај нас и блиска околина.
    Французинката со одлична изведба и едноставен стајлинг ги помете сите вана би Бијонсе заедно.

На senjorita-v, Stephen Amell, TheGoldenPeach и 9 други им се допаѓа ова.
  15. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    0:30

8)

На senjorita-v, TheGoldenPeach, elimkd и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.418
    Може ли некој ако има линк од тиктокот да ми прати?

17. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.087
    Допаѓања:
    26.917
    @Independent Girl
    Те гледам упорна во своето тврдење. Те молам посочи ми го делот каде се гледа кокаинот па и ние слепите да видеме. :)
    Оти вака, на памет зборуваш, знаеш, нели?

На smile:), Darlingzz, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.102
    Допаѓања:
    163.577
    Да ве почестам со некое меме и овде, не можам појќе :rofl:

Capture.PNG

На Harper, Stephen Amell, Waverly Raven и 23 други им се допаѓа ова.
  19. MarijaMi90

MarijaMi90 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.595
    Допаѓања:
    19.933
    Е добро де, баш дека сме 21ви век мислев дека ова е надминато. Не рок ен ролот, туку потребата да сме ексцентрични баш на овој начин.

Како било, мене не ми се допадна шишето в рака додека му поставуваа прашања. Не ми е културно. Не тоа што пиеше додека беше гласањето, туку односот потоа. Небитно. Ај да не ја окупирам темава со ова.

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.214
    Леле што мана им најдовте на победниците, 10 страни да испишете откако ме нема (facepalm)
    Презаслужена победа, темпераментна музика, самоуверен настап, квалитетен глас и прекрасниот италијански јазик, прв пат си преслушувам евровизиски победник после Лорди! Добро и таа Лорен во 2012 не беше лоша, ама млака мелодијата за мој вкус. *И дали тоа испаѓа дека на источна Европа и Балканов повеќе им лежи италијанскиот темперамент затоа што повеќе им донесоа повеќе гласови и со тоа победа? Не сум запозната други години како биле распоредени бодовите кон победничките песни, ама годинава ми падна в очи.

Али не можам :rofl::rofl:Мислам муабетиве.
    Штикли носел.... па ќе носи ако сака, му стојат.
    Се дрогирал пред деца :rofl::rofl: (facepalm)(facepalm) Дури и да се дрогирал, никој не го виде прво и основно. :D Децата нема да бидат свесни да не им зборувате вие. Туку, го снема Васил, за некој друг мораше да се фатите.
    Пејачот инаку делува позрело од негови 22 год, на изглед е ко за 28-29.

На Stephen Amell, sunshinebabe, smile:) и 7 други им се допаѓа ова.