Има ли нешто поевровизиско па да не влезеше? За пролет пее, за љубов. Спој на народно, модерно. Јас: Леле сите се исти. Copy, paste. Украина: *Appears* Иначе резултатите за тие што влегоа беа непредвидливи и шокантни на ниво на Грција и Кипар ко си делат 12 поени.
Па и затоа се протнаа, поради името. Стварно не знам кој од дома гласал за нив, а на членовите од жирито да им се одземе лиценцата.
Ептен сум сега хајпд со сељо, не можам да жалам за нашава. Да се мажам годинава за прв танц би ја ставила
Абе кога Евровизија била фер во однос на избор на сите 10 финалисти? Обавезно има 3-4 шо не се за влез, ама си цепаат. Шведска?
Ама ЕВРОвизија е, НАТОвизија, како сакаш земи го. Дури очекував Израел да биде исвиркана, ама не бе, не.
https://www.facebook.com/crnobelo/posts/10165027218850065 Ова што УШТЕ се случува на социјалните мрежи во коментари е ужасно... Дај ви се молам кај живееме?
Малку доцнам, но сепак да споделам импресии. Литванија ми е баш catchy. Шведска не знам зошто повеќето не ја сакаат, ми влезе во глава од прво слушање. Кипар едно па исто. Досадни. Хрватска пријатно изненадување во споредба со други години. Азербејџан нешто слично како Кипар. Некако досадно. Малта не ме импресионира како што очекував со оглед на коментарите. Останатите не можам да ги коментирам бидејќи не ми оставија впечаток. Васил ми се допадна, навистина. Песната можеби не беше wow, ама стварно имавме добар настап, искрено не паметам дали сме имале подобар досега. Заслужуваше финале дефинитивно. Од оние кои не се пласираа во финале ептен криво ми е и за Хрватска.
Литванија, Норвешка, Шведска, промашај... за Кипар па... Им се соблече, им истресе газ, многу нормално дека ќе ја гласаат.
Исто, си викам секоја година исто и почнува Украина, јас: whoaaaa Конечно да не е нешто љубовно, ми се бљуцка веќе од тие клишеа