Украина стварно оригинални, песната се одвојува, одличен сценски настап, а посебен шмек дава што пеат на свој мајчин јазик
Шо знам, и на Норвежаните може истото им смета, @Ahoy шо велат? ВМРОвци ли се у Норвешка? Изеде ме туѓа срамота, по стодваесосми пат
Нема да навлегвам зошто не ми е по ќеф, едноставно ете, не мора да ми се бендиса. Личен избор. Не паѓам на толку ниско ниво да плукам и да колнам по некој шо не го познавам лично, тоа е одраз на простотилок. Ете, само пишав тука оти ич не ми е криво шо не се пласира во финале, поќе од ова не навлегвам.
Да го збореа ова некои што имаат топ настап и песна ајде де, ама оној со крилата ко за на Ѕвезде Гранда и фората дека имал тикови па ај да го жалиме... оффф
Леле јас прочитав на твитер прееска и мислев некоја зезанција е, сега кога го видов постов ја пуштив песнава и вистина било. Да бевме 2010 дефинитивно ќе победеа овие. А песнава многу лоша, што е со турбофолкот годинава?
We are friends no more Прејаки се Сан Марино не заебавајте, секогаш аутсајдери, едвај 5 пејачи вкупно имаат и се избацуваат со Flo Rida, ѕверови Иначе премаче ми е пејачов од Италија, плус пресонце е. Обожавам вакви машки
Ова одамна е забегано све хехе. Има по една две фини нормални песни секоја година, све друго е отидено. Незнам зашто секоја година си викам следна не гледам и пак гледам хахаха. Го имате ли гледано филмот Eurovision Song Contest со Фарел мислам беше. Е тоа е must watch, комедии
Сабајле се разбудив и си почнав ... ма ма ма мата хари ... Вечерва ја пушам на youtube гледам влезена во тренд Со друштво вчера ја хејтавме песнава ... а денес на сите ни влегла во уво. Русија , Украјна ... Азербеџан ми се доста уникатни ... Јас некако едвај ги чекам Ураганкиве утре... ми се врати евровизискиот mood од пред 7-8 години
Исто како и првото полуфинале, од 21 часот. И финалето во сабота почнува во истиот термин. Победникот на Евровизија 2019, Данкан Лоренс е позитивен на COVID - 19. https://eurovision.tv/mediacentre/release/ebu-statement-duncan-laurence-tests-positive-for-covid-19?fbclid=IwAR3FPIURiui_XY1N1cU26livrKDMehUInLxKRzASzUqaY9NHB9fkTfgMk4Y
Исто, денес гледав по инста и youtube клипчиња и дел од пробата на Ураганките и баш ми се супер, баш евровизиски. И кореографијата, а и пеењето со тоа играње е баш ок. Не како некои од малку играње губат здив Ќе видиме што ќе покажат. Инаку, за пласманот одамна сум убедена дека политиката се врти и овде. Ни го сменија името и втори бевме и Шерифовиќ победи кога се поделија Србија и Црна Гора. Нема да ме чуди ако Израел победи годинава, ако влегоа воопшто во финале, не паметам Пеењето на Васил одлично, дури се наежив на моментот со светлата.