Искрено, песната на Keiino оваа година ми беше подобра од Spirit in the sky и очекував да победат на MGP. Ако не тие, Рајли или Еми исто така ќе беа добар избор, ама Тикс...
Искрено, мене песната на Тикс ми е океј. Ама на Кеино беше... wow. Посебно за Александра ми е жал, каков вокал има... а и спотот, многу труд и пари беа вложени во Monument. Го гледав MGP за да го вежбам Норвешкиот, и да, Рајли имаше страва настап, Кеино исто така, Еми беше добра, а Тикс.. лош стајлинг, а песната подобра беше на Норвешки. И Улрике беше топ со Falling Apart... Пропуштена шанса за Норвешка, дефинитивно
Се сложувам со се што кажа. Песната не е толку лоша, но имаше многу подобри. Ќе биде тешко да се пласираат во финале.
Ги ислушав сите, мојата листа: 1. Литванија 2. Украина 3. Финска 4. Чешка 5. Хрватска 6. Израел 7. Албанија 8. Франција 9. Норвешка Едит: После неколку пати слушање 1. Финска 2. Литванија 3. Украина 4. Чешка 5. Хрватска 6. Израел 7. Албанија 8. Франција 9. Норвешка
До сега најдобри ми се Франција и Хрватска. Исто така ми се допаѓаат и песните на Литванија, Израел и Чешка. Најмалку ми се допаѓа песната на Албанија.
Wow, I mean wow. Одма ме привлече, со оглед на тоа дека обожавам ваков тип на музика. Од ново објавените, Хрватска исто од прво слушање не ми беше лоша, другите просек.
dosega ni edna ne mi se dopaga onaka po malku izrael i ceska no nisto sto bi slusala poveke pati.. otanatte ni po 2 pat ne bi gi pustila
Искрено, не ми се допадна. Воопшто не си ја користи вокалната моќ, да згрми, како лани со Attention. Најмоќна балада според мене во последните 3 години