Што е ова бе ... најсериозно тапа ... Само Финска се издвои и ајде така Србија (пристрасна сум) Мене многу ми се бендисаа девојкиве имаше испади ама топ беа ... на youtube растураат со прегледи . Според мене сигурно одат во финале.
Колку беа само раштимани оние од Србија, па три беа мајку му, не можеа подобро да се синхронизираат? Песната исто, веќе видено, досадно. Бугарија... Некако мех песничката, ништо посебно, брзо се заборава. За Исланд што да се каже? Ништо најјарно.
Нешто спрско-хрватско дефинитивно. И стилот на пеење. Да не ја заслушав дека е на албански, скроз ќе пројдеше како од другите ни комшии Србинките и мене ми беа некако раштимани. Црнката добро звучеше, другите некако.. и не беа синхронизирани ни у чекори За Бугарија... фино гласче, ама песната ништо посебно
Мене ми се бендиса бугарката,не излезе ко останативе бијонсе стил со разголени газови(Србија),излезе испеа и толку,убав глас и моментално 1 на евросонг кладилниците.
Ауууиу србинките убедливо најдобри, тотална доминација. Стас, глас, преубави, костимите одлични. Светски изгледаа. А и песната е добра, енергична, заразна, навивам за победа во финале .