Баш јас слушам деновиве песнава и ја гледам Елени И други евровизиски песни кои ми оставиле впечаток. Штета шо не победи тогаш. Гори сцената.
Ај не туку ми глуметајте, да отворат кафиќи први ќе тресете цицки на Србија. Не чинеле, глупости. Ја запалија сцената, ја збеснаа публиката. Прејаки беа, бомби. Ај ќао.
Аууу колку им е добра и акустичнава верзија. Енергија на претек! Први фаворити, потоа финците, па сто празни места, па сите останати.
Горе доле финалистиве си беа заслужени со исклучок на 1-2ца но океј , секогаш влегува некој што не е за финале за после да има кој да добива 0 поени и гласови во финалето... Ние сигурно високите поени ќе ги дадеме на Албанија/Србија/Бугарија во Сабота
Мене не ми смета стилот на српската, уствари ми се свиѓа, ама самата песна не е ништо посебно, без врска е, сценскиот настап исто можеле многу подобар пошто личи како да имаат потенцијал.Де колку озбилно сфаќате
Прва ке станам на песнава, рамбабабам...Ке се тресам да се види раскош . Песната е толку позитивна и енергична не може да не заиграш и запееш. Инаку ваљда на бугарката се забавуваат .
Ами музички експерти то ти е, одма професионална критика тука Ко ќе ги читаш вака ќе си речиш од толку лоши шо беа затоа не влегоа во финале, а тие не само шо се во финале туку рангираат и највисоко, ама ако нека се припотресват нема гајле не им е прв пат. Со златните пЈасоци