Attention ми е ол- тајм да бест И оваа верзија, вака споено со ремиксот од Klaas е топ Falling Apart исто ми е предобра песна и ако се натпреваруваше и победеше, на Евровизија би имала одличен пласман. Хауевер, Улрике на Евровизија сметам дека треба да оди со моќна балада како Атеншн и да победи А со побрза песна очекувам победа од Кеино
Многу добра. Се надевам дека исто толку добар ќе биде и сценскиот настап затоа што ова може да грми на сцена.
Wanna be Lady Gaga, не знам зошто ме потсетува малку на нејзиниот стил. И што беше тоа со шампоните сред спот... shout out до спонзорите.
На моменти е како повеќе песни да се мешаат и е лом. Повеќе ми се свиѓа песната лани што ја имаа. Сега за сега последно место ми е оваа
Ахх Словенија... Подобра е од лани ама пак не ми се свиѓа. И на почетокот ме потсетува малку на Hello од Adele.
Исто прочитав дека и песната на Австрија е насловена "Amen", па да не испадне дека по грешка е истата песна или пак годинава е многу во духот на религија (со Норвешка и Кипар исто).
После сите експерименти спроведени во Холандија, израелската KAN потврди дека Евровизија 2021 ќе се оддржи според сценарио B: