И Сан Марино е турбо фолк Комплекси од турско ропство, многу ориент ми предизвикува егзем Ќе си ја викнам сега @kravce на нивата, ќе си садиме коноп, репка, се по ред #greenpower
Не ми згрешиле ништо,само сум објективна. При толку други песни и изведувачи не вреди муабет за шунд музика да правиме и за пластични сељанчици,тоа што ни се соседи не значи ништо.
Ок, се договоривме на Русија Донт би афрејд, донт би афрејд, донт би афрејд Леле ептен сакам Манижа да победи
Па во ред е човек да напише дека не му се допаѓа нешто, не е неговиот стил итн, ама препрочитај си колку постови и колку пати напиша шунд, кич и останатото. Ти буквално кампања водиш. Не може човек а да не се запраша дали работата е лична или не. Дури цела една нација омаловажуваш со тоа коментарите, да знаеш.
Украина моментално е под Малта,на 4 то место, според листиве за можни победници. Многу можно да биде и во првите 3 но не верувам дека може да дојде до победа. По мене, победникнот ќе биде меѓу Франција и Италија, мислам дека жирито ќе ја преферира Франција или можеби Малта, а на гласањето Италија ќе биде прва. Моментално Манескин направиле бум на Spotify ,плус Дамијано од почеток на Евровизија е трендинг . И на минатата евровија италијанците имаа јака песна со Soldi, дефитивно заслужуваат победа
Се надевам на победа на Италија. И се надевам дека ќе ги мотивира следната година да пратат повеќе рок песни.
Мило ми е што се помири, ама жал ми е и мене за парите Абе сум, 12 поени за Викторија ми се, ама се помирив дека не победуваат тие, па си барам алтернативи Иначе Гроуинг ап ис гетинг олд
Јас си пуштив еуровизија листа на спотифај и да ви кажам Исланд е топ песна. Стварно мислам настапот у случајов ја засенува песната. Баш е онака лежерна за секојдневно слушање
Е не претерувај сега. Ако ЕкаВе или Балашевич ми се топ, а турбофолкот не ми е, што значи тоа? Шундот има национална припадност? Еве Фрајле нека ги пуштат догодина, ќе им бидам фан. Само не со ваква песна, со фрајловска некоја
Ако јас претерувам, ти не скокај неповикана. Во секоја манџа мироџија. Таа напиша некој пост да не го цитирам во фазон ова Србите имале влијание на вкус. Ма немој. На крајот, може да бегате од шундот и кичот и турбофолкот, ама тој е сеуште во оние кои користат речник како пластични сељанчици. така да, слушајте си вие класична, никој не ви брани.
Абе не знам какви нерешени ситуации имате вие две, само не има повеќе на кои увото ни бира песна, и нема врска тоа ни со националност, ни со култура, туку со различни вкусови. Дури ми се чини дека и во Србија би можело да има срби на кои песната не им се допаѓа, ама не знам за сигурно. И мислев темава е за забава, ама па шознам јас