Ти читаш, ама не дочитуваш... Или не сакаш. Или како ти одговара. Уживај во вечерта. инаку, ми се допаѓа Бугарија. Малку ко да рецитира, ама симпатично е.
Јас типувам на Кипар или Сан Марино. Еднава ќе го отвори шоуто, другата ќе го затвори Идеално, другото веројатно нема ни да го гледам, ниедна друга песна за жал не ми се допадна. Евентуално и бугарската и албанската имаат шанси да ми се допаднат, можеби по неколку слушања. Италијанската не е мој стил музика, не сакам рок Српската пак ништо посебно, убави девојки и толку...
Кипар lowkey ми дава Лејди Гага вајб. Инаку океј е Едит. Песнава ми е омилена до ден денес од Евровизија. Дечково уште поубав е од 2015та.
Претставничката на Молдавија веќе била на Евровизија во 2006 година Еве ја претставничката на Грција во детската евровизија во 2016 година
Абе прво не можам да слушам некој како преведува врз гласовите на водителите, а досетките и глупите изјави што ги имаат македонскиве коментатори на сите настани ми предизвикуваат дијареа.
Ели Танасковска е водителка годинава. Не е лоша што знам, не се расплинува толку со зборење, океј беше.
Ја цицките ќе ги тресам, ич нема да се расправам. Па грло ќе ме фати од дерење со Италија, феминистичкото во мене ќе пука на Русија и со сељо ментално со @kravce ќе се поврземе. За Сан Марино ќе тверкам за крај
По многу години вечерва пак ќе гледам Евровизија Можи не цела, ама ќе гледам. Навивам за Италија И Кипар ме бендиса, но сепак повеќе Италија