Значи оваа Евровизија ми е најмалку пратена во животов.. До лани се припотресував Значи според мене Финска,Италија,Србија,Азербеџан,. И ниедно маж по мој вкус,ту бре...
Дајте тема некоја Евровизија низ годините нешто, да си постираме песни дури трае интермецово, нешто досадно @kravce Мислам свечено со сељо да отвори и после да продолжиме
Мои топ 10 фаворити 1. Италија 2. Франција 3. Финска 4. Грција 5. Португалија 6. Литванија 7. Украина 8. Бугарија 9. Швајцарија 10. Русија
Епа ете, конечно да ги споделам и јас моите фаворити за вечерва, сигурно веќе се прашувате кои ли може да бидат Ќе ви ја откријам мојата тајна Украина Италија Исланд Швајцарија (без настапот) Финска Белгија Спојлер Спојлер Литванија
Топ 10, рандом ондер: Бугарија Италија Франција Србија Финска Русија Белгија Шпанија Сан Марино Швајцарија
Франција и Бугарија Швајцарија исто мн моќен вокалот, но во целина овие две песни повеќе ми се допаѓаат. И оддамна не сум видела на Евровизија така убава, а природна жена на сцена како французинкава.
Oh honey..си ги повлекувам зборовиве непромислени . Фаворити: Италија Финска Украина Литванија Азербејџан И не знам зашо после вториот recap некако и Исланд ми влезе у уво а ги хејтав ненормално .
Не следев баш евровизија овојпат, ќе треба убаво да ги преслушам за да дам мислење. А оваа многу сакав да победи 2018, ми остана баш во сеќавање.