И јас мислам дека Ирама требаше да победи, ама лошо што беше во карантин па беа искористени снимките од пробите.
Предобра! Сценава крш, ај за Евровизија ќе се подобри Најинтересно е што во Австралија толку е контролиран вирусот што дури цела арена дозволиле да се наполни со луѓе
Да, Австралија ептен се под контрола, кај нив мислам дека по влез мора карантин. На тенисерите не ги оставија да мрднат две недели, ама затоа после полна публика.
Мех... мене лично не ми се допаѓа, но ми е подобра од ланската на Gjon. @smile:) Црквата на Кипар бара да се повлечат затоа што песната била сатанистичка, ако имам добро разбрано. Исто се бара и од Белорусија да се повлечат или да бидат дисквалификувани од страна на EBU.
Добро е, не сум единствен. Според мене добра е песната - некоја златна средина, ама победничка? Не би рекол.
Реално никоја не ми го даде тој winner vibe годинава Ќе биде ли тоа Васил...? Лани тоа беше Tears Getting Sober (ќе бевме во Софија годинава ) и Attention Бтв ајде на концерт кај Викторија, на yt
Мене засега на врв ми се Сан Марино, Литванија, Австралија, Белгија, ама не очекувам дека ќе победи некој од нив. Нема да биде Васил тоа да бидеш сигурна Очекувам да даде нешто онака - ок, како лани и да биде мноооогу underrated. Песимистички сум настроен некако за него годинава, ваљда дека лани очекував многу па се разочарав. Да да од прееска ми пее концертот на Викторија во позадина додека работам