Да , мајка и' беше македонка и починала додека траеше ковид ситуацијата и песната е напишана во нејзина чест. The battle for the life Is bigger than you know To act so selfishly is unforgivable The air is what they need The air is what they breathe They'll die without it It's unforgivable
Мајка и почина од ковид. Не знаела што да направи со болката и седнала и ја компонирала песнава. Дарко Димитров и го напиша текстот. Затоа носеше сјалички во форма на бели дробови, мал придонес за борбата за воздух на мајка и. Прекрасна е и Владана, прекрасна е и песната, мене ми е одма после Констракта.
Веќе се подобруваме во betting odds. Од 8% на 11% за влез во финале Кој шок финалист ќе бидеме ако влеземе, се молиме на сите надземни сили тоа да се случи
Каснам, покасно почнав да гледам, до Романија сум. Леле вечерва разлика со правата полуфинална, оваа е даалеку појака. Сан Марино ми беа ужасни. Андреа одлична! Иако за стајлингот нема да се сложам дека е добар, можеше многу подобар да биде и да допринесе за целокупниот настап, ама одлично испеа, емотивно, навивам да влезе.
А како беа тие вчера што беа на дното, па влегоа во финале? Сеа се осеќам како моментот кога прашуваш дали некој паднал на испит претходниот ден...