Па Ана не е школуван вокал, си кажува сама како стигнала до тоа да пее. Финтата што таа прави своја музика и сама си ја изведува. Затоа во бендот има и друг женски вокал, помоќен од нејзиниот, не е тајна тоа.
Аман па и вие... немаат вода да се избањаат, Констракта цел бојлер им го истроши за на пробите да измие рачиња
Ќе почнев да се расфрлам со ветувања ако влезе Андреа во финале ама ми текна на @KateKane и @staycalm со Албанија па ќутам.
Ајде моите предикциии за вечерва Serbia Sweden Poland Australia Аzerbaijan Czech Republic Finland и North Macedonia fingers crossed. Другиве 2 ми се wild cards искрено
Шведска секогаш праќа најквалитетна продукција. Со оглед на тоа што најдобрата музичка продукција ја држат нема збор. Девојкава скроз опуштена, у еден момент мислев глава си акна од под. Не знам што следеше и што пропуштив, морав дете да заспивам. Арно и толку видов. Финска и Македонија да влезат во финале, да спијам раат. Скроз малку сум пристрасна мислам, во граници.
1. Србија 2. Азербеџан 3. Австралија 4. Македонија 5. Естонија 6. Полска 7. Шведска 8. Израел 9. Романија 10. Црна Гора/ Сан Марино Мислам овие ќе поминат понатаму
Ајде редете се сите во круг правиме praying circle за да влезе Андреа во финале. Свеќа во рака под задолжително ви е.
И јас будала што измив коса, па еее па, еден тренд ќе излезе со косиве и тој ќе го утнам. Толку беа значи, се ближи моментот. Е повозбудена не сум била не памтам од кога.
Ме нервира што години наназад толку екстремно се промовира LGBT, немам ништо против да настапува LGBT личност, ама се што е екстремно не чини. И машко и женско да се бакнеа на сцена глупо ќе ми беше. Што знам, како геј парада настап.