Се ок значи се ок, ама не можам да преболам БЕЛГИЈА влезе бе ние не АЛОООО куда ја то живим мислам вокалите беа н е с п о р е д л и в и
Сум приметила дека Белгија и Швајцарија поминуваат онака автоматски, џабе пеат во полуфинални вечери, може директно у финале со баладите секоја ебана година.
Дефинитивно ние малите држави учествуваме само да направиме шоу а треба да сме натпросечно добри за да влеземе во финале додека другиве и да фалшираат влегуваат поради државата. Дефинитивно џабе трошиме пари кога не не ценат.
Јас па нашава не ни очекував да влезе, се избрука што се избрука, па да не очекуваше и да ја гласаат? Ме нервира што секоја година тие што треба да ги пратат , не ги пратија Виктор имаше бум да направи на сцена... Барем од Балканов ќе има за кој да се навива (за Србија ) Грчката ми е исто катастрофална , пред десетина год имаа супер песни, сега
Преку таквото ми е од оваа Шведска веќе. Имале, немале добра песна, секако влегуваат. А за оваа нашава се очекуваше да не влезе. По толку плукање по неа не знам што е чудно што не е во финале.
Сан Марино бејби не влезе. Останатите очекувано. Со српските нерви решиле да си поиграат. Андреа здравје, друг пат. Не е до неа, супер си беше.
Отворено писмо до МРТ В година не се откажувајте. В година да одиме и победиме Мери Попова напушти го тронот. Благодарам.
Следно ко ќе учествуваме да пуштиме некој од овие шо пејат по Австралиите. Друго нема. Оти си давав лажна надеж, дијазепам сега. Се надминав со пишење денес, доста е.