Ако победи Украина ради тоа шо се у таа состојба не е фер Србиве штракаат ко луди на видеово ко за Ураганките лани
Од 2004 почнаа со полуфиналиња. Тоше ко пееше во Турција. Има да ме частиш чоколадо за ова, го рачунам ко кладба.
Инаку слушнавте? Во Грција има национална криза затоа што сега не знаат на кого ќе дадат 12 поени штом Кипар не помина.
Супер, Констракта ќе настапува во втората половина од вечерта во сабота, а тоа значи уште поголеми шанси за победа.
Прашања од пресот до Констракта: Прашање бр. 1: Што ти се вртеше во главата кога ги објавуваа последните финалисти, а тебе те немаше? Констракта: Па размислував колку е убаво времето во Торино деновиве, па ќе си прошетаме убаво, раат. Прашање бр. 2: Што би променила во ова Евровизиско патување? Констракта: Па храната. Малку ни е. Ресторанот после 2 е затворен за делегацијата и ова ни е голем проблем.
Вистина, ама никогаш не сме имале среќа со влез во финале ко што кажа членката. Иначе, јас мислам уште еднаш да ја пратиме Калиопи пред да се откажеме од учествување.
Толку а, не влеговме? Жал ми е за овие шо попусто се надеваа дека ќе влези, беа ептен загреани да се распукаат низ темава Ај повеќе среќа наредна година, упс наредна ѓомити не учествуваме повеќе на циркусов од фестивал, ни се налутија од МРТ Ајде сега гитла дома, доста и беше, по секако ниту народ ја одбра, ниту пак и беа на место постапките шо ги направи.
Брат, не си у тек, сеа никој не ја хејта туку и честитаат што предобро испеа. Ццц ич не следиш македонски трендови.
Мило ми е да видам како се радувате што нашата земја не се пласира за финале, како вистински нелицемерни патриоти.
Од толку иселеници низ Европа, раја македонци се иселија по германиите со нивни гласови секоја година треба да влагаме во финале, овај пат фрлањето на знамето и пресуди на Андреја затоа не ја ни гласаа, а искрено заслужи финале
Влегле, или не во финале, сите седат до крај, така да не знам на што се радуваш, Андреа секако победува во ситуацијава.
Се радува на формален неуспех на сопствената држава на едно од најпрестижните музички натпреварувања во Европа, ако не и во светот. Вистински патриотизам. Дефицинија за патриотизам