Инаку песната на Украина и мене не ми се свиѓа, но 80% сум убедена дека вечерва ќе победат они. Али како и да е има доста полоши песни од нивната вечерва, па подобро нивната песна да е него некоја од тие ептен досадни песни само пошо се од јаки земји.
Песната убава ми е мене, ама мислам дека добар дел од популарноста шо ја уживаат е поради моменталната ситуација.
Тие што се менаџери на Британија, се и на Лана Дел Реј и прават промо кај неа во коментари. Срцки. Иначе мене нешто ми вели дека Констракта ќе победи. И не само што сакам да победи лично поради неа, туку затоа што и она од многу јавни личности во Србија нема поддршка. Ќе го убие флексот на Марија Шерифович како единствен победник од Србија.
Јас мислам дека Калиопи, Тамара и Јана до сега имаа најдобри настапи, онака вокално најмоќни, особено Јана, песната и беше онака ептен добра, ама многу се слушаше како пискање на сцена, тоа во спотот го немаше, и не ја изнесе добро на сцена.. Тамара стварно имаше победнички настап, целосно победнички, на цел свет му се допадна песната на Тамара, само на нашава дијаспора не и се гласаше за неа поради тоа што била северџанка..
Македонија нема шанси зашто е Македонија. Не дека не си ја сакам ама ако сме реални, така е. А Тамара дека беше врв во право си. Ама то е. Да претставуваше друга земја ќе победеше. И онака едно време држевме прво место. Само што после тоа ја оплеска и отиде се у к*рац. Мислам на нејзината тетоважа.. И пиши ми ти лп
Изгледа само јас и ти не гледаме нешто посебно во песнава. Што знам, онака е, мех. Поинаква е секако, но за победа? Не... (да не ме слушне Ahoy)
Јана ја имаше една од најдобрите песни што сме ги пратиле и убаво изгледаше и пак како склоп ја утнаа, стандард, здрвена беше, па на крај нешто се разигра, не се долови песната... Едвај чекам вечер, чудо немам прогноза за победник, некако неизвесно ми е.
Не сум ни за, а ни против за таа песна. Јас од заебанција ја научив. И дека следам срби на инста постојано ја постираа песната и се зафркаваа. Али коа кажав дека е нетокму дека е другачија ќе ме утепаа. После им викам ќе победи дека е поинкава и следеа коментари дека нема шанси. Океј де. Ама сепак е Евровизија. Тоа што обично најмалце се надеваш тоа победува.
Леле стварно, исто ко Дарко Панчев и слични ликови, они па они, што направиле пред зилион години, они биле једини