Кај Констрактна многу ми се допаѓа колку е selfless и relatable. Се гледа дека е многу приземјена и реална во одговорите, не се фејка како многу други и затоа сметам дека е толку популарна.
Уф. Јас се снабдив дечки, со Радлер 0% алкохол и некој утепан од господ чипс. Овде нема еден саглам чипс, битно нешто да се грицка због заради пивото кое не е ни пиво. Мојата листа е овака. 1. ФИНСКА!! Сите слабо некако ја коментираат, а јас ја обожавам песната. И земјата додуша. 2. Холандија 3. Франција 4. Чешка 5. Украина 6. Шведска 7. Италија 8. Португалија Има уште 2-3 што не стасав воопшто да ги слушнам, затоа и листата ми е пократка. Оваа година мислам дека Грција има пратено најслаба песна до сеа. Или девојчево има многу трема, ама и фустанчето ко од најлонче не ме бендисува. А обично грци се топ средени. Може и до вкус е. За разлика од неа, таа од Кипар беше прилично подобра. Ја пуштив уметницата неколку пати денеска чисто да видам дали стварно пропуштам нешто. И не, не, не! Не ја можам. Можда дека сите припаѓаат во несвест дека уметница мора бити здрава, ја па мислам го знаевме тоа и без да ни каже. Шо знам... Вокално е далеку од Марија која е апсолутно моќен вокал и победи со моќна балада. Пред тоа Жељко исто со балада беше пред победа. Србите дефинитивно знаат да направат добра музика. Ова сега не е тоа. Ова е некој рецитал... Искрено турците многу ми фалат на јуровижн. Дал женски, дал машки, дал бендови, супер журка праеја, ненадминливи беа и останаа!! Еден постар евровизиски поздрав Не знам дали ќе издржам до полноќ. Обично кај 10 ипол - 11 се комирам. Вие сте моите очи и уши.
Друштво, ќе се коментира ли тука пак во живо вечер? Јас пак со сестра ми ќе гледам дома, така да и тука ќе пишувам. Се слушаме. 24.
@Yowannty исто за Финска, ептен ми лежат на срце И за инат на останате не ви ги лајкнав листите, оти ви ја нема Финска, шејм он ју.
Нема Констракта да победи од истите причини од кои Марија победи Тогаш Србија нешто даде ли, изгуби ли, па победата им беше поклон. Никогаш не сум била фан на некоја земја, лани и ги хејтав Ураганките на Кате, ама мене Уметница ми е за победница, исто ко што лани ми беше сељо мое непрежалено. Значи ќе биде втора.
Јас со друштво ќе гледам така да не верувам да сум активна . Мада ако фати зор при гласање секаде очекувајте ме, и од фрижидер може ќе ви искочам да урлам .