Им направија војна, ама еве им победа на Евровизија, ко за утеха. Народ гласа, а народот е солидизиран со нив. Факт. Можно и да не е наместено. Да не ве чуди. Цела Европа е преплавена со бегалци. Син ми постојано бара да се донира за нив. Затоа и верувам дека од хумани причини, народот ги гласаше.
Приметувате како жирито и телевоутингот никогаш не се погодуваат едно со друго. Намерно жирито не и даваше многу 12ки на Србија / Украина итн.. пошто знаеа дека ќе добијат високи бодови од телевоутингот. Сепак се си е наштелувано и осмислено како да се одвива и реално победава е ради војната и во знак за поддршка ама и да немаше војна песната секако ќе беше во топ 5 сигурно така да не е дека е прелоша.
И така... Добар филмов на HBO.. Нема врска со политика и сожалување, да беше така ние требаше 14 години по ред да победуваме ради тоа што увек ме блокира некој за ЕУ, нато и сл. Или можда не? П. С. : ахх Шанел Шанел drunk:
Искрено и мене ми е жал за народот. Не дека ова ќе им смени нешто ама честитки искрени. Сепак мислам дека мене ќе ме вреѓаше ако победев од сожалување. Утре посериозни импресии. Добро друштво сте, фала.
Абе а кај се Холандија и Франција у топ 10???? Ај Холандија 11та заврши ама Франција стварно не заслужи претпоследна да биде