Добра песна е на Украине кој што сака нека каже ,само за овие британциве подосадна песна немам слушнато...Од каде толку гласови
Исто сакам да споменам дека Евровизија се одржуваше во држава што го прави истото што и Русија, а таму строго беше забрането политика и фрчеа казни ако се спомне Палестина, ама сега поддршка се искажува преку Евровизија за држава што е во слична позиција како Палестина. Great.
Ама најкриво за победава на Украина ми е шо македонските паметњаковичи сеа ќе се појават со постови на ФЕЈСБУК за некои коинциденции, местенки, теории на заговор... АМАН.
Па ваљда мисли на тоа што таму имаше најмногу заразени и починати. Ама Манескин заслужија да победат.
Шта чемо сад? Нели Евровизијата беше музички натпревар каде што политиката немаше никакво влијание Со среќа нека им е на победниците, а и на сите вас шо веќе бевте тргнале за Србија, ќе ви треба за во Украина и тоа како Аххх бее...
Сакам да ве известам дека сме завршиле 11 во полуфиналето. Не ми се верува. АЗЕРБЕЈЏАН СО НУЛА ПОЕНИ ОД ПУБЛИКАТА ВЛЕЗЕ ВО ФИНАЛЕ БЕ АЛООООО НА ШО ЛИЧИ ОВА?
Не очекував да победи Украина ама не е ништо неочекувано. Мислев ќе победи Шведска. Андреа испеа одлично и штета што не се пласира во финале,заслужуваше. Имаше моќен вокал за разлика од миленичката на нашиот народ,Констракта.
Украина на страна. Огромно БРАВО за Андреа. За малкуцка ќе сме влегле во финале и искрено огромен успех е тоа.
Не гледав за да знам дали издоминирале или слично. Ама дека е политичка евровизијата се гледа од месечината. Абе јас убаво не си гледав со години,што ми треба овој стрес сега