Да бе. Ептен беа потценети. Ама изгледа беа и премногу форсирани. Од лани второ место до второ место одпозади.
Денес сите јавни личности од Мк, од естрадата, ама сите споделија поддршка за Уметницата. А некни ретко кој за Андреа. Ние исто како да имавме еден преставник на Евровизија со Србија.
Вечна дилема, оти повеќе од пола Македонија гледа Евровизија и секоја година пишат дека не е за гледање? Оти ако не сакате педери, педерки, шминка, штикли, боди, газ, сатанистички ритуали и знаци, политика, местенки со сила гледате? Имаше и фудбал денес па не застанав да гледам со татко ми и да дојдам тука да мрачам. Многу негативно настроени и само за провоцирање.
Озбилно Србиве ни враќаат многу од 2019 кога не им дадовме ни 1 поен тогаш , на детскава евровизија две години по ред ни даваат по 2-3 бода. На евровизија не ни влегуваме во финале ама и да влезевме мислите дека повеќе од 4-5 бодови ќе добиевме од нив? И тие 10 се супер што им ги дадовме по мое , одамна веќе не ни даваат 10/12 како што беше порано.
Ова е брука. Кажав јас дека нашите немаат муда од страв дека ќе ја изгубат непостоечката кариера вие не ми верувавте
Дури и во полуфиналето кога настапуваваме и ние и Србија, Андреа несподелана, Констракта споделена. Когаа веќе покажуваш дека пратиш Евровизија, стави едно стори и за Андреа, покрај за тој што си го фаворизираш или пак воопшто не реди